Kihívás ★ Manikűrvadász - 33. forduló, FELHÍVÁS

, , Nincsenek kommentek
Halihó!

Körmös "karrierem" egyik legnagyobb megtiszteltetése ért: Bella felkért a Manikűrvadász 33. fordulójának lebonyolítására. :) Régi veterán vagy a témában? Vagy még csak most ismerkedsz a körmözés világával? Bárhogy is legyen, itt a helyed! :)


Részletek a mai bejegyzésben! :)

Prológus

A bevezető mellett, engedjétek meg, hogy örömömet itt is megosszam! :) Egy pár hete, Bella hajnali 1-kor (román idő szerint hajnali 3 körül :D) írt rám Facebookon, és tette fel a nagy kérdést, hogy lenne-e kedvem lebonyolítani a Manikűrvadász soron következő fordulóját. Mivel nagy rajongója vagyok a kezdeményezésnek, azonnal igent mondtam, és el is kezdtem törni a fejem a forduló kezdőképén... :)

Node, mi is az a Manikűrvadász? 

Mi az a Manikűrvadász?

Ez egy olyan manikűrös játék, amire a résztvevők előzetesen jelentkeznek, majd közöttük sorsolás útján a háziasszony (vagyis jelen körben szerény személyem :)) felállít egy sorrendet. A játékosok feladata, hogy megadott határidőre a sorrendben utánuk követezőtől lemásoljanak egy manikűrt, vagy a saját stílusukra igazítva keltsék életre azt. A manikűrvadászat világába még mélyebb betekintést nyerhettek Bella leírásából

Miért jó "manikűrvadászni"?

Bár ez a rész nem szokott a Manikűrvadász felhívások általános része lenni, én mégis úgy éreztem, ezt a kérdést mindenképpen fontos itt kifejteni, mert többen is úgy vettük észre, hogy csökken az érdeklődés eziránt a szuper kezdeményezés iránt. :( Hogy mitől is olyan szuper?
  1. Mert lehetőséged van eddig számodra ismeretlen körmös bloggerek munkájában elmélyedni vagy kedvenceid régebbi alkotásait felidézni.
  2. Mert a Manikűrvadászon keresztül a Te blogod is eljuthat olyanokhoz, akik eddig nem ismerték.
  3. Mert ez egy csodás lehetőség kilépni a komfortzónádból, kipróbálni olyan színeket, mintákat vagy technikákat, amelyekkel amúgy nem kísérleteznél.
  4. Mert tökjó érzés egy ilyen kreatív hobbi köré szerveződő online közösség szerves részének lenni! 
Ugye milyen jól hangzik? :):):) Lássuk is az időpontokat!

Időpontok

Jelentkezés határideje: 2017. június 11., vasárnap, éjfél
Sorsolás: 2017. június 12., hétfő
Posztolás időpontja: 2017. június 26., hétfő, 18:00 (magyar idő szerint)

Hogyan lehet jelentkezni? 

Mint minden fordulóban, most is két csoportot különítünk el:
  1. azok a lányok, akik nem rendelkeznek bloggal VAGY rendelkeznek bloggal, de még nincs 30 manikűr rajta,
  2. akik bloggal rendelkeznek ÉS több mint 30 manikűrt posztoltak már.
Ha az első csoport tagja vagy, sorsolni fogok neked egy vadászterületet, viszont tőled még nem vadászhatnak. Ha a második csoportba tartozol, a mókában vadászként és a blogoddal vadászterületként is részt vehetsz.

Jelentkezni mindkét csoportból egy e-maillel lehet, az alábbi címen:

zsebboszismink@gmail.com

A tárgy legyen: "Manikűrvadász 33. forduló"

A levélben kérlek, írd meg:
- milyen becenévvel szeretnél résztvenni a játékban,
- hogy megvan-e már a 30 manikűröd,
- ha van, a blogod linkjét.

Igyekszem minden levélre 24 órán belül választ adni! :)

Mielőtt jelentkeznél, bizonyosodj meg róla, hogy elolvastad a kezdeményezéssel kapcsolatos új szabályzást, melyet itt érhetsz el.

Társadalmi célú felhívás

A fentieken túl, a Manikűrvadász minden rajongóját arra buzdítanék, hogy ossza meg a forduló felhívására mutató linket a kezdőképpel együtt a blogja oldalsávjában és/vagy Instagram és/vagy blogos Facebook oldala hírfolyamában! Tartsuk életben, leheljünk erőt ebbe a szuper kezdeményezésbe! Hálás köszönet!!!

Kérés-kérdés, óhaj-sóhaj esetén a fenti e-mail címen forduljatok hozzám bátran!
Szeretettel várom a jelentkezéseteket! ^_^

Legyen szép napotok:

Andi 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése