Kihívás ★ Csajos filmek - Az 50 első randi

, , 9 komment
Halihó!

Újabb manikűrrel jelentkezem, melyet ezúttal Julcsi Csajos filmek kihívásának következő feladatához készítettem, egyik kedvenc filmemhez, Az 50 első randihoz. A legelső dolog, ami eszembe jutott, hogy ananászos körmöket készítek, de mivel a Boszisminktár becses gyűjteményében nincsen narancssárga lakk - és sikerült lebeszélnem magam az újabb lakkbeszerzésről :D -, egy mély rózsaszín árnyalathoz nyúltam.


Ha kíváncsiak vagytok, mit főztem ebből a színből, olvassatok tovább! :)

Prológus

Ahogy azt az összes kihívásos posztomban elmondom, ezek a kihívások hihetetlenül jó játékok, ha a kreativitásunkat szeretnénk egy kicsit ingerelni. Julcsi Csajos filmek kihívásának megvan még az az előnye, hogy a filmek között biztos mindenki talál olyat, amivel azonosulni tud. :) Még nem késő csatlakozni az utolsó két fordulóhoz! ;)


Esetemben Az 50 első randi telitalálat. Az egyik olyan filmről beszélünk, ami minden, de MINDEN egyes alkalommal megríkat a végén! A történet nem penget mélylélektani húrokat, viszont annál aranyosabb és kedvesebb. Aki még nem ismerné - feltétlen pótolja! -, a sztori arról szól, hogy Henry hogyan próbálja nap mint nap meghódítani Lucyt, aki autóbalesetben szerzett agysérülése miatt ezt minden nap az első randiként éli meg, mivel reggel mikor felébred, mindent elfelejt, ami a baleset óta történt vele. Bájos történet, a Sandler filmektől megszokott poénokkal (az mekkora már, amikor Lucy egy baseball ütővel laposra elveri Ulát? :D). A két legkedvesebb jelenetem, Henry improvizatív bendzsós szerenádja Lucynak ("Egy új nap, Lucy...") és a zárójelenet, amit most nem szpojlerezek el. :)


A manikűrt - miután az ananászos ötletet elvetettem - Lucynak az a ruhája ihlette, amit minden nap visel, és amit az apukája minden este kimos neki, hogy másnap, mintha mi se történt volna, újra felvehesse. Egy rózsaszín pólóról van szó és egy fehér nadrágról. Egyszerű dizájnt szerettem volna, ami összhangban van Lucy egyszerűségével. A gyűrűsujjamra egy kis fehér liliom matricát választottam, mivel ez Lucy kedvenc virágja. :)



A manikűr

Bevallom, nem vagyok elragadtatva a végeredménytől, nem sikerült olyan precízre, ahogy szerettem volna... Mondjuk úgy, hogy egynek elmegy.




Hogyan készült?

Alaplakkozással indítottam (Evelin 8in1), amit két réteg fehér lakk követett (ami véletlenül se a Barry M, Matt White legyen, mert egy katasztrófa). Ezután szabadkézzel a rózsaszín lakk (Rimmel, 404 Ballet Pump Perfection) ecsetével megrajzoltam a rózsaszín terület asó ívét, majd kitöltöttem a színnel a területet a körmeim végéig. Felragasztottam a liliomot a gyűrűsujjamra (Essence), és végül az egész manikűrt egy réteg Seche Vite-tel tettem tartóssá. 




A rózsaszín lakkról

A Rimmel lakkot eddig csak apróságokhoz használtam (például a Valentin napi körmeimhez), először került a körmöm (szinte) teljes felületére. Külön képet erről nem készítettem, de ez a lakk nem egy egyszerű krémlakk, finom lilás-kékes gyöngyházas csillogással van megbolondítva. Az első benyomásaim mind pozitívak: szuper állag, ami szépen terül és egységes végeredményt ad, és mindezek tetejébe nagyon gyorsan szárad is (pedig nem is a 60 másodperces vonalból való). Két réteg szükséges belőle a tökéletes fedéshez. Egyetlen kritikai megjegyzésem vele kapcsolatban így a felkenés után, hogy talán az ecsetke lehetne egy csöppet vastagabb, mondjuk mint a 60 másodperces tesók ecsete. 



Remélem a legutóbbi manikűr után azért ez is elnyeri a tetszéseteket! :)
Nektek melyik a kedvenc jelenetetek a filmből?

Legyen szépséges napotok:

ZsebBoszi

Ui.: Kukkantsatok be a többiekhez is, hogy ők hogyan oldották meg a feladatot:

9 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik! Egyszerű, de nagyszerű! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Az "egyszerű, de nagyszerű" a kedvenc stílusom. :)

      Törlés
  2. Szerintem is jó lett! Szép színe van a pink lakknak :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :):):) Az én ízlésemnek kicsit élénk, de lehet, hogy csak azért érzem így, mert az itteni, UK időjárás még mindig őszies... De talán, ha egyszer majd kisüt a nap... :D

      Törlés
  3. Hi Julie, thanks a lot! :) I've followed you back. ;)

    VálaszTörlés