Kihívás ★ Csajos filmek - Szex és New York

, , 6 komment
Sziasztok!

Az ígéretemhez híven, ismét a hónap immáron sokadik körmös kihívásos posztjával jelentkezem. Julcsi Csajos filmek kihívásában úgy gondoltam, még az utolsó fordulóra becsatlakozom. A héten a Szex és New York mozifilmet kellett körmökre álmodni. Mivel a filmet is szeretem, és ihlet is akadt, hát gondoltam, miért ne. :)


Körmökön a négy grácia! :)

Prológus

A Szex és New Yorkot azért szeretem - filmként és sorozatként is -, mert a csillogással, a ruhákkal és magával New Yorkkal mindig elvarázsol. Emellett a finom humor, ami az egész filmet és a sorozatot is fűszerezi nagyon könnyen emészthetővé teszi, a négy barátnő karaktere pedig nagyon szerethető. Így összességében mindig nagyon jó kikapcsolódás Carrie-vel, Mirandával, Samanthával és Charlotte-tal eltölteni fél-fél órákat, de másfél órát is, ha a filmtriológia bármelyik részéről is van szó. 


Amikor a kihívásnak a heti feladatát először megláttam, azonnal a harmadik részből asszociáltam Carrie egyik outfitjére, de a múlt héten szembejött az alábbi képről az alsó fotó, és egyből tudtam, hogy abból szeretnék valamit kanyarítani. Mind a négy lányt szerettem volna ezekben a színekben viszont látni a körmeimen, és ha már Carrie esküvőjét viszem körmökre, a menyasszony ikonikus kiegészítői sem maradhatnak el: a "madárfészek" fejdísz és a vörös ajkak. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ilyen vérvöröst rúzst viselni az esküvőn nagyon vagány dolog - én a részemről az ártatlan menyasszonyt hoztam a saját esküvőmön, de ettől még szerintem ez nagyon stílusos. :)



A manikűr

A gyűrűsujjamtól eltekintve a manikűrt a minimalista irányba vittem el. A fotóhoz képest a jobb kezemen épp ellentétes sorrenben követték egymást a színek: piros (Samantha), fehér (Carrie), fekete (Charlotte), kék (Miranda) majd ismét fehér következett a hüvelykujjamon. A koszorúslányok virágcsokraival megegyező színnel egy kis pontot kaptak a színes körmök, a gyűrűsujjamom igyekeztem megformálni azt a bizonyos fejdíszt és a hüvelykujjamra kerültek a vörös ajkak. A fejdísz egy kicsit ducibb lett a kelleténél, de talán még felismerhető azért... :D



Nekem ez az apró részlet úgy megtetszett, hogy szerintem készítek majd egy teljes manikűrt
ezzel a dizájnnal az összes körmömre. :)


Hogyan készült?

Annyira nem nehéz kitalálni. :) Egy réteg alaplakk után (Sally Hansen, Hard as Nails) két réteg következett mind a színes (piros: OPI, What's Your Point-Settia, fekete: Barry M, Black, kék: Barry M, Blue Grape) mind a fehér lakkokból (OPI, Alpine Snow). Megpöttyöztem a koszorúslány körmeim (bordó: OPI, Malaga Wine, lila: Revlon, Up The Ante), majd egy fogpiszkáló piros rúzsfoltot puszilt a hüvelykujjamra. Végül pedig szabad kézzel, szintén egy fogpiszkálóval felfestettem a fejdíszt (türkíz: China Glaze, Wait N' Sea, barna: Barry M, Cocoa). A manikűrnek fényt és tartósságot egy réteg Seche Vite-tel adtam.



A felhasznált lakkokról dióhéjban csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy a színes festékekkel mind szépen lehet dolgozni. A piros OPI lakk már egy rétegben is nagyon szépen fed, de a többiekből elkél a két réteg. Ám a fehér Alpine Snow-val még mindig nem vagyok teljesen kibékülve... Kezdek ráérezni a használatára, sokkal szebbnek ítéltem meg a végeredményt, mint a Magyar népmesék manikűrben, de a tökéletességig úgy érzem még hosszú és göröngyös út vezet... Talán a következő nail art alkalmával sikerül összebarátkoznunk! :D



Melyik volt a filmből a kedvenc jelenetetek? Esetleg van kedvenc pillanatotok a sorozatból? :)

Legyen szép hétvégétek:

ZsebBoszi

Ui.: Nézzetek meg, hogy a többiek mivel készültek erre a hétre:

          

6 megjegyzés:

  1. Milyen ötletes elgondolás, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? Köszi! :D Szerintem elég megúszós, de örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  2. Nagyon jó ötlet volt erről a képről inspirálódni, nagyon tetszik! Nekem eszembe sem jutott volna, pedig milyen jó ötlet! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii! ^.^ Nekem is csak véletlenül jött szembe a neten a fotó, a filmben nekem sem tűnt fel. :D

      Törlés