Kihívás ★ A tavasz színei - Almazöld / pisztácia

, , 20 komment
Sziasztok!

Elérkezett A tavasz színei kihívásnak az utolsó fordulója, melyben alamzöldben és pisztáciában készülnek a "pályaművek". :) Én az almazöldet választottam, melyben a Rimmel Wedge of Lime tökéletes társnak bizonyult. A nevében limezöld, azonban almazöldnek is kiváló lakkról, ahogy eddig is, a bejegyzés végén ejtek egy-két szót. :)


Lássuk, hogy sikerült ez a mai manikűr! ;)

Prológus


Ma nem leszek nagyon szószátyár, mivel ezeket a sorokat a "francia küldetésem" során írom, és a meló olyan szinten leszív, hogy örülök, hogy élek, amikor hazaérek. :D Szóval a mai bejegyzés kapcsán egyetlen megjegyzendőm van: 

EZENNEL VÉGIGCSINÁLTAM EGY TELJES KIHÍVÁST!!!!!!4!!néégy

Sokadszorra is hálás köszönet Timinek a kihívásért! :)

Amúgy pedig alább láthatjátok, mennyire almazöld a Rimmelnek ez a limezöld lakkja. :)



A manikűr

Megalkottam a "dotticure" magyar megfelelőjét: PÖTYIKŰR. Tiszta Kazinczynak érzem most magam. :D Tehát igen, ma is hoztam a formám, és pöttyöztem ezerrel. :D Az almazöldnek klassz társa a szürke és a fehér, így ezeket a színeket kombináltam össze a mai manikűrben.




Hogyan készült?

Alaplakkozás után (Eveline 8in1) a gyűrűs és középső ujjamra egy-egy réteg fehér lakk került (Avon, Iceberg White), a többi körmömre pedig a Rimmel lakkból vittem - ha az emlékezetem nem csal - két réteget. Ezután vettem a legnagyobb, a közepes és a legkisebb pöttyözőmet, és abszolút random módon bepöttyöztem a fehér lakkot az almazöld és a szürke lakkokkal (Barry M, Pit Stop). Mivel pucérnak éreztem a zöld körmeim, a hüvelykujjam felöli sarokba, ők is kaptak a pöttyökből (egy nagy szürkét és két közepes fehéret) a képen látható elrendezésben. Némi száradás után Seche Vite-tel tartósítottam a művet. :)



Mert a csoportkép mindig kell. :D


A főszereplő lakkról

A Rimmel 60 másodperces lakkjai egyebek között ecsetkéjükről híresek, ami olyan széles sávban viszi fel a lakkot, hogyha az ember lányának keskenyebb a körme, szerintem tényleg működhet az egy esetvonásos felvitel. Én a szélesebb körműek csapatát erősítem, így nekem először kicsit furcsa volt ezzel az ecsetszéleséggel dolgozni, sikerült is elárasztanom a körömágybőrömet. Némi gyakrolással persze rá lehet érezni a megfelelő használatra.


A lakk állagát mindenképp a spektrum sűrűbb végére helyezném. Nem tudnám megmondani, hogy emiatt, vagy azért mert türelmetlen voltam, de a lakk nem terült úgy a körmömön, ahogy szerettem volna, aminek lemosás és újrafestés lett a vége... Viszont ez korántsem tántorít el attól, hogy kísérletezzek még a lakkal, mert a színe szerintem nagyon szép, ezért feltétlenül klassz darabja a gyűjteményemnek!



A kihívás során készített manikűrök


Menta, orchidea, málna, korall, mandarin és almazöld. :)


Remélem, tetszett a mai manikűr! :)
Ti hogy álltok az almazöld körmökkel?
Melyik manikűröm tetszett legjobban a kihívásból?

Legyen csodás napotok: 

ZsebBoszi

Ui.: Ne hagyjátok ki a többiek almazöld és pisztácia színű manikűrjeit sem! :)

20 megjegyzés:

  1. Almazöld lime lakk és pötyikűr... ma te viszed a pálmát a szövegeddel :)))))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a dumám. :D A pötyikűr szerintem a körmös szókincsem szerves részévé fog válni. :D

      Törlés
  2. Uhh ez az almazöld szín nagyon szép a Rimmeltől, csodaszép manikűr :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg szép szín! Nagyon örülök, hogy tetszik a manikűr! ^.^

      Törlés
  3. Csodás lett! Látom rákaptál a pöttyökre :) A kihívásban tőled legjobban a málna színű tetszett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom a pöttyös manikat, hihetetlenül egyszerű szépet alkotni! A málna színű manikűr volt az egyetlen, amit több napig viseltem, nagyon szerettem! :)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Ugye? :) Szerintem amúgy ennek a triónak van egy IKEÁ-s beütése. :D

      Törlés
  5. Cuki pöttyös! :D Én is pont a napokban zsebeltem be egy hasonló árnyalatot. :D Nálam ez, a málna és a korall lakkozásaid voltak a kedvencek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Szép ez a szín mindenképpen, és jól kihasználható, festettem már vele levélkéket is, és abszolút júl mutatott! A kihívásos manik közül a málna volt az egyetlen, amit több napig hordtam - így mindenképp örülök, hogy ez a te kedvenceid között is szerepel! :)

      Törlés
  6. Éljen sokáig a pötyikűr kifejezés!!! :-)

    VálaszTörlés
  7. Imádom a pöttyöket, és szuper ez a zöld szín. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy szereted a pöttyöket, mert tuti hogy még ezer pöttyös manit fogok készíteni! :D

      Törlés