Kihívás ★ A tavasz színei - Barack / korall

, , 19 komment
Sziasztok!

Csak neem? De! Megint eltelt egy hét! A tavasz színei kihívás eheti állomása a barack és a korall volt. Mivel barackszínnel készült mostanában két manikűr is, a korall mellett döntöttem. Ezt az elhatározást csak megerősítette, hogy amíg otthon voltam, egy igazi korall lakk vándorolt a sminktárba az AVON Coral Reef személyében.


Ha kíváncsiak vagytok a mai manikűrre, olvassatok tovább! :)


Prológus

A mai manikűr háttérsztorija úgy alakult, hogy amíg otthon voltam sikerült találkoznom djkatyval és Julcsival, és mindkettőjüktől bezsebeltem egy-egy ajándéklakkot. :) Katytól kaptam a mai korall lakkot, Julcsitól pedig a manikűr másik főszereplőjét, egy fehér AVON lakkot a Gel finish vonalból, amiről mindez idáig azt hittem, hogy az ősmagyar P623 névre hallgat, ahogy az üvegen olvasható, de a dobozon Iceberg White szerepel. Amikor azon kezdtem gondolkodni, mivel párosítsam a Coral Reefet, megakadt a szemem a fehér AVON lakkon, és egyből tudtam, hogy ez egy a budapesti blogtalik emlékét örző manikűr lesz. :) Lányok, a lakkokat ezúton is köszönöm, nagyon örülök nekik, de annak még jobban, hogy találkoztunk!!! ^.^

Köszönjük Timinek a szuper kihívást!!! :)


A manikűr

Nem tudom, említettem-e már, hogy rá vagyok kattanva a pöttyözőszettemre. Ez a mai megoldás ennek újabb ékes példája. :D Én csak úgy hívom, hogy a "gyöngysoros körmök". :D




Hogyan készült?

Mint az látható, a mai kihívásra sem erőltettem túl magam (bocsi :D), de nekem nagyon tetszett az egyszerűségében elegáns végeredmény. :) Alaplakkra (Evelin 8in1, mi más :D) két rétegben vittem fel a korall lakkot a hüvelyk-, mutató- és kisujjamra, és egy (EGY!!!) rétegben a fehér lakkot (Iceberg White) a középső és gyűrűsujjamra. Száradás után közepes méretű pöttyözővel megalkottam a gyöngysorokat a három középső ujjamra, egy apróbb pöttyözővel a kis- és végül egy nagyobb pöttyözővel a hüvelykujjamra. 


Egy apró trükk a gyöngysorokhoz: érdemes a köröm aljától felfele haladni egy pöttyöt a jobb és egy egyet a bal oldalra rakva, így biztosan szimmetrikus lesz, és a középső pötty a köröm közepére kerül. A manikűrt a végén fedőlakkal tettem tartóssá (Seche Vite).


Mert csoportkép az mindig kell. :)


A főszereplő lakkokról

Azt kell mondjam, csodás kis lakkokat kaptam a lányoktól! :) A Coral Reef két rétegben fed, és valami elképesztően fényesre szárad. A manikűrben ugyan fedőlakkot viselek, de ugyanilyen fényes a végeredmény anélkül is. A formula valamivel folyékonyabb az átlagnál, de a lakk szépen terül, kényelmes vele dolgozni. 


A fehér lakk pedig... OMG. Magasan kenterbe veri mind az OPI Alpine Snowt, mind a Barry M Matte White-ot! Nagyon szépen terül, a végeredmény makulátlanul egyenletes lesz, és EGY RÉTEGBEN FED. Csodálatosságos! Ha elfogy, biztos, hogy újraveszem! Mindkét lakk ecsete lapos és egyenesre vágott, ami a kedvenc lakkecsettípusom. Ezek az első AVON lakkjaim, de garantáltan nem az utolsók. :) (Az Inky Blue-t láttátok már a Magic Effect kollekcióból? Lexánál megnézhetitek! *.*)


Remélem, tetszett a mai manikűr! :)
Nektek van kedvenc AVON lakkotok?

Legyen csodás napotok:

ZsebBoszi

Ui.: Még több barack és korall színű maikűrért nézzetek be a többiekhez is:

19 megjegyzés:

  1. A fehér lakk tesztjéért hálám örökké üldözni fog, pont ezen tanakodtam, hogy megrendeljem -e ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy segíthettem, az én hálám Julcsit fogja üldözni. :D A megrendelésre a válasz határozott IGEN!!! :)

      Törlés
  2. Nagyon örülök, hogy bevált! <3 A mani meg nagyon cuki, nekem is a gyengéim pöttyös manik! :-) A korall lakk meg kell...köszi :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszi a lakkot sokadszorra is!!! <3 Örülök, hogy tetszik a manikűr, és annak is, hogy osztozol velem a pöttyös körmök iránti imádatban. :D A korall lakk is szuper, szóval hajrá! ;)

      Törlés
  3. Juuj én is pont a coral reef-et használtam! :) Aranyos lett a manikűr, jó ötlet volt a gyöngysor minta!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Coral Reef már csak a neve miatt is szuper választás a kihíváshoz! ;) Nagyon örülök, hogy tetszik a manikűr! ^.^

      Törlés
  4. nagyon aranyos, tetszik az egyszerűség :) Az Avon fehér lakk nagyon szuper, én is kedvelem. Ettől már csak az Essence új fehér gél lakkja jobb :) szerintem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy a lustaságot egyszerűségnek hívod! :D:D:D Örülök, hogy tetszik a mani! :) Most elleszek egy ideig az Avon lakkal, aztán ha elfogy, lehet, hogy megnézem azt az Essence lakkot is, köszi a tippet! :)

      Törlés
  5. Nagyon szép lakkozás lett! Tényleg remekül passzol egymáshoz a két szín. :) Ez a Coral Reef lakk nekem is megvan, én is imádom, bár pofátlanul ritkán használom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszik! :3 A Coral Reef szerintem is szuper lakkocska, és mutatós színe van, de nálam afféle hangulat-lakk lesz - az időjárásnak, a hangulatomnak és a csillagok állásának is találkoznia kell, hogy felkenjem. Remélem, hamarosan sor kerülhet erre megint. "Süss fel nap, fényes nap...!" :D

      Törlés
  6. Nagyon aranyos! Kis egyszerű, de nagyon ötletes! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon édes kis gyöngysorok :) Nekem tetszik a maga egyszerűségével! És ezek az Avon Gel finish lakkok tényleg szuperek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) A lakkok tényleg nagyon jók, csak ajánlani tudom őket! A bejegyzés óta már rendeltem még kettőt. :D

      Törlés
  8. Valamiért azt hittem írtam, pedig most látom, hogy nem.
    Nekem nagyok tetszik. Kedvelem az ilyen egyszerű, de mutatós lakkozásokat ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem Instán írtál! :) Köszönöm itt is! :3

      Törlés
  9. Nagyon csini lett. Szép mind a két lakk. :3

    VálaszTörlés