OFF ★ Boszi üzen #1

, , 6 komment
Sziasztok!

Elég mozgalmasnak ígérkezik az elkövetkező időszak az életemben, ami a blogot is érintheti, ezért gondoltam, értesítelek titeket arról, hogy mi várható a következő hónap(ok)ban.


Bővebb információért olvassatok tovább!

Magyarázom a bizonyítványom


Tehát a következő dolgok várnak rám a közeljövőben:

- Holnap Franciországba utazom 12 napra munkaügyben, vagyis május 11. és 23. között korlátozott lesz a blogon való jelenlétem. Erre a szűk két hétre két manikűr már be is van időzítve és még két bejegyzés várakozik befotózva. Reményeim szerint a szállodában lesz WiFi, és nem fog gondot okozni a feltöltésük. Amúgy Franciország: Sephora = anyagi csőd. :D Kérlek, ne haragudjatok, ha a kommentjeitekre ezidő alatt nem tudok gyorsan válaszolni, amint lehetőségem lesz rá, ezt pótolni fogom! :) Köszönöm a türelmeteket!

- Június közepe felé több napra vendégeink érkeznek. Ez nem tudom még, hogy milyen hatással lesz a blogos "melóra", de egyelőre lelkileg még nem érzem magam felkészültnek arra, hogy a ZsebVarázslón kívül másokat is szembesítsek a lakkgyűjteményemmel vagy azzal a kupival, amit egy manikűr vagy smink elkészítése közben magam köré kreálok... :D Igyekszem megtenni minden tőlem telhetőt! :)

- Június végén megyünk Budapestre egy rövid időre, ez néhány napos blogtávollétet jelent majd ismét. A pontos dátumokról még értesítelek titeket!

- Az elkövetkező 3 és kitudja mennyi hónapban a munkámra is fokozott figyelmet kell fordítanom. Ez lehetséges, hogy a bejegyzések sűrűségére drasztikus hatással lesz, és a szokásos heti 2-3 poszt szomorú heti 1 posztra csökken... :( Ez még a jövő zenéje, a blogtervben még heti legalább 2 poszt szerepel június végéig! 

Hogy valami bíztatót is mondjak: palettatesztek garmadája van kilátásban a blogon, emellett egy Ebelin ecsettisztító folyadék is csak arra vár, hogy kipróbáljam. Egy fincsi Born Pretty Store rendelésem is megérkezett a minap, és a rendelt kellékekkel már most vannak manikűrötleteim! Szóval ötlet, téma és tesztanyag van dögivel, úgyhogy érdemes kivárni, amíg bejegyzés születik belőlük! :)

Addig is ajánlom figyelmetekbe Instagramomat:


Kedves kis olvasóim, köszönöm, hogy figyelemmel kíséritek a blogot, mindent megteszek, hogy ne okozzak nektek csalódást! :)

Legyen szép napotok:

ZsebBoszi

6 megjegyzés:

  1. Franciaország? :o nem semmi :) jó utat kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, Franciaország, de egyedül megyek, és nem Párizsba, és nem nyaralni. :( Egyetlen vigaszom a Sephora. :D

      Törlés
  2. Én is sok sikert kívánok, és kitartás! Én itt leszek ❤

    VálaszTörlés