Sminktárbővítés ★ Born Pretty Store zsákmány - Első benyomások

, , 14 komment
Sziasztok!

Nem vagyok a zsákmányos posztok híve, de mivel ezúttal nem a saját pénztárcám rovására gyarapodott a sminktár, örömmel mutatom meg nektek szerzeményeimet! Történt ugyanis, hogy - mint sokan másokat - engem is megkerestek a Born Pretty Store-tól, hogy lenne-e kedvem tesztelni egy-két terméket, és természetesen igent mondtam! :)


Ha kíváncsiak vagytok, én miket választottam, olvassatok tovább!

Prológus

Megmondom őszintén, kézzel-lábbal védekeztem eddig a körömnyomdázás ellen, mert ahogy észrevettem, a nyomdalemezek is okozhatnak bizonyos gyűjtögetési függőséget, és úgy voltam vele, hogy épp elég nekem és a bankszámlámnak a lakk- és palettafüggés, nem kell még egy harmadik hóbort. Mindeközben persze nagyon is foglalkoztatott a nyomdázás gondolata, hiszen olyan mintákat lehet a körmökre varázsolni, amit más technikával jószerivel lehetetlen. Aztán jött az égi jel: a levél a Born Pretty Store-tól...

Kedves kis olvasóim, történelmi pillanatoknak lehettek tanúi: első lépésem a körömnyomdázás felé ezennel megtettem!!! :):):)


A zsákmány

A megkeresésben egy összeghatárt jelöltek meg és azt mondták, ezen belül 4 terméket választhatok. Mivel amiket szerettem volna, bőven az összeghatár alatt voltak, bepróbálkoztam egy ötödik termékkel is, és bejött! :):):)


Amit a szállításról érdemes tudni, hogy ahhoz képest, hogy a termékek Kínából érkeztek, viszonylag hamar itt voltak a UK-ban. A rendelésem április 24-én adtam le, és május 9-én már itt is volt! :) Minden szépen be volt csomagolva, sérülésmentesen érkezett az összes termék. És most lássuk is őket egyesével!


1. Nagy nyomdalemez (BP-L013)


Mivel tökúj vagyok a nyomdázásban, és még nem tudom, hogy a most zsákmányolt lemezeken kívül vásárolok-e még többet, mindenképpen szerettem volna egy olyan lemezt, amin az alapminták vannak rajta: kockás, csíkos, cikk-cakkos, csillagos, ilyesmik. Ez a lemez tökéletesen megfelelt a célnak! Ahogy azt a karcolások mutatják, rossz blogger voltam, és nem bírtam ki, hogy ne nyúljak ehez a lemezhez a fotózás előtt... Bocsika! :3


Ahogy azt látjátok, a lemezen 21 minta található, és az "alap" díszítéseken kívül vannak itt érdekesebb minták is, pl. a hintalovas mintácska, többféle anyagminta, hogy a két gyémántos mintáról ne is beszéljünk. A minták 1,6 x 1,5 cm-esek, így elsősorban a rövidebb körmű leányzóknak lehet jó választás, de némi fantáziával látványos részei lehetnek egy "részlegesen nyomdázott" manikűrnek is.

Ár: $5,99
Megtaláljátok itt: LINK


2. Kis nyomdalemez (BP-20)


Ez a lemez sokak számára ismerős lehet, és nem tagadom, azért választottam, mert többeknél láttam gyönyörű, virágos manikűröket ezzel a kis csodával (pl. Mannánál és Áginál). Mivel a nagy lemezen nincsen virágos minta, így egyszerűen kihagyhatatlan volt! :) Egyébként nagyon tetszenek ezek a kis papír tokok, amiben a lemezek érkeznek. :)


A lemezen 5 különféle, teljes körömre nyomdázható mintát találunk, és 4 kicsi aranyos díszítő elemet. A nagy minták 2 x 1,5 cm nagyságúak, így ezek már beboríthatják a hosszabb körömök teljes felületét is.

Ár: $2,99
Megtaláljátok itt: LINK


3. Nyomdázó párna


Elég egyértelmű volt, hogy a lemezeim mellé kelleni fog valami, amivel a mintákat a körmömre varázsolom. A választásom erre a zöld nyomdázó párnára (vagy nyomdapárnára?) esett, amihez járt egy kaparó ("scraper") is.


Már amikor kibontottam, elkapott egy érzés, hogy ezzel a tapasztalatlanságom miatt jól bevásároltam, ugyanis a párna felülete meglehetősen kicsi, 1,6 x 2,6 cm. Ez önmagában még nem lenne akkora gond, de a görbület a hosszabb oldalon van, vagyis kényelemesen egy maximum 1,6 cm hosszúságú körmöt képes befedni, aminél az én körmeim általában hosszabbak. Ebbe nem akartam belenyugodni, és kipróbáltam a párnát úgy, hogy a rövidebb oldal mentén görgettem végig a körömömön, és működött. Szóval aggodalomra semmi ok! :D Ám ha lesz legközelebb, tuti, hogy beszerzek egy nagy kerek párnát, látatlanban annak a használata sokkal egyszerűbbnek tűnik.

Ár: $3,99
Megtaláljátok itt: LINK


4. Díszítő szalag

Ilyen szalagot akkor is vettem volna, ha nem érkezik a megkeresés. Elsősorban "maszkolásra" szeretném használni, vagyis arra, hogy kitakarjak vele területeket a körömömön, amit nem szeretnék befesteni. Tudjátok mekkora meló volt az absztrakt manikűrömnél levagdosni azokat a keskeny celluxcsíkokat? :D Ráadásul a celluxot nem lehet ilyen keskenyre vágni. 


A szalag egész pontosan 0,5 mm vastagságú. A honlapon arra vonatkozóan nem találtam infót, hogy hány méternyi szalagot kapunk egy tekerccsel, de 6 mm vastag a tekercs, és a szalag nagyon vékony, úgyhogy tuti, hogy nem fogy el hamar. :D A honlapon 30 féle színből választhattok. Én az ezüstöt rendeltem meg, mert ha mégsem maszkolásra, hanem díszítésre használnám, szerintem ez rengeteg színhez passzol, és nagyon finom kis kiegészítője lehet egy manikűrnek.

Ár: $0,99 / tekercs
Megtaláljátok itt: LINK


5. Díszítő kövek


Már ezek a kis díszek is régóta foglalkoztattak, de mindig meggyőztem magam, hogy egy élet nem lenne elég nekem, hogy elhasználjak egy egész csomagot, de a beszerzési lehetőség most adta magát. :) Itt is arra törekedtem, hogy olyasmit válasszak, amiben alap formák vannak (négyzet, pötty, virág... stb.), és olyan színben, ami sok mindenhez passzol.


Ebben az ezüst kövecskéket tartalmazó szettben 6 féle formát találunk: csillagot, háromszöget, virágot, pöttyöt, négyzetet és cseppet. Ez nincs teljes összhangban a honlapon látottakkal, mivel ott a háromszög helyett szivecske van, a csepp helyett pedig ovális forma. Nem bánom, hogy így van, a háromszög szerintem jobban kihasználható, mint a szivecske, a csepp pedig érdekesebb, mint az ovális forma. :) A csomag a honlap szerint 800 darab  piciny díszt tartalmaz, de bevallom, ezt nem ellenőriztem. :D A kövecskék átmérője kb. 3 mm. A doboz kicsit összerázódott utazás közben, így előfordul minden rekeszben 2-3 betolakodó, odanemillő darab. :D A webshopban találtok arany-ezüst vegyes válogatásokat, és különböző méretű köveket tartalmazó szetteket is! 

Ár: $3,46 
Megtaláljátok itt: LINK


Ezeken kívül a Born Pretty Store kínálatában minden nail art-hoz való kiegészítőt megtalálhattok, mi szem-szájnak ingere! Ráadásul most, ha elcsábultok valamire, a teljes áron kínált termékekből 10% kedvezményt is kaphattok az alábbi kóddal:


Ha ennyi kísértés nem lett volna elég: ha legalább 10-en használjátok a kódot, a Born Pretty Store szponzorál egy nail art-os nyereményjátékot a blogon! ;)

A termékekről részletes tesztek és a velük készült manikűrök hamarosan érkeznek! :) Miről szeretnétek elsőként tesztet látni? :) 

Legyen csodás napotok:

ZsebBoszi

14 megjegyzés:

  1. 13-as lemez érdekel.
    A zöld nyomdázópárna nekem is megvan,de számomra ez már sajnos használhatatlan darab,vagyis nem ,mert a nail stamping decal-hoz szoktam csak és kizárólag használni.
    Én nagyon kedvelem a kömömnyomdázást,inkább palettákat gyűjtök,mint lakkokat,és ez minden új lakk vásárlása előtt meg is fordul a fejemben :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A virágos lemezzel már van egy ötletem, de a nagyhoz még gyűjtöm az inspirációt - azért remélem, hamarosan az is meglesz! :) Próbálgatom még azt a párnát, aztán ha nagyon nem akaródzik, maximum rendelek egy kerek puhát. Ez is tapasztalat. :) Minden kezdet nehéz! :D

      Törlés
  2. Elég hasonlóan gondolkodtunk:) Én is kértem tesztelésre egy L-es nyomdalemezt, díszítőcsíkot és díszítő kövecskéket :) Használd őket egészséggel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, hogy sikerül mjd szép manikűröket összehozni ezekkel a cuccokkal! :) Nem akartam csak lemezeket rendelni, amikor olyan sok kipróbálni való díszítő kellék van még! :) Örülök, hogy egy rugóra járt az agyunk! ;)

      Törlés
  3. ez a nyomdázó nekem is megvan, de egyszerűen lehetetlen használni. (vagy csak én vagyok béna). annyira hozzászoktam már a nagy, kerek, puha nyomdázóhoz, hogy képtelen vagyok váltani. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy azt írtam is, már a kicsomagolásnál éreztem, hogy ez nem volt a legjobb választás... Node, egyelőre ez van, ezt kell szeretni - amíg nem rendelek másikat szebbet-jobbat-okosabbat... :D:D:D

      Törlés
  4. Sajnos ezt a zöld nyomdázót nekem sem sikerült használnom. Nagyon domborúak a körmeim, emiatt a puhább és rugalmasabb fehér óriáspárnás változat vált be a legjobban. Szépek a lemezek! Jó minőségűek, úgyhogy könnyen belerázódhatsz a használatába :) A gyűjtéssel kapcsolatos aggodalmaid abszolút nem alaptalanok, ez bizony egy újabb szenvedély kezdete :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy újabb szenvedély kezdete - ha hagyom! :D:D:D
      Kicsit elbátortalanodtam a nyomdázást illetően most, hogy nem te vagy az első kommentelő, aki szerint a párna használata meglehetősen nehézkes... Azért próbálgatom még kicsit, aztán legfeljebb születik egy nem "áradozós" tesztbejegyzés róla...
      Kíváncsi vagyok, hogy a lemezekből majd mit tudok majd kihozni! :)

      Törlés
  5. Ó, igen, kemény gyűjtőszenvedély alakulhat ki a nyomdalemezekkel is... :D
    Amúgy a körmeid hosszúságától függ, nekem simán sikerült ezzel a keményebb zöld párnával is nyomdáznom, és a BPS-lemezekhez amúgy is a keményebb nyomdázók a jobbak, ahogy én vettem észre. Viszont azt a kaparót a helyedben nagyon gyorsan kidobnám, mert a fém része minden egyes használattal karcolni fogja a nyomdalemezt. Inkább használj helyette egy törzsvásárlói plasztikkártyát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor annyira mégsem dőlök a kardomba a zöld párna miatt!
      Igen-igen, ahogy azok a karcok megjelentek a lemezen, éreztem, hogy valami nem kóser, mert mások lemezei tökszépek. :D:D:D Szóval igen, már eljutottam a gondolatra, hogy inkább valamilyen kártyát vetek majd be! :D

      Törlés
  6. Köszi az említést. :) Nagyon jó választás volt mindkét lemez, én nagyon szeretem őket. :) Remélem, hogy sikerül új hóbortot találni a nyomdázásban. ;)
    Én is rendeltem ilyen nyomdázó párnát, csak én a fehéret, ha jól emlékszem (nem érkezett még meg).
    Ami volt a csomagban scraper, jól látom, hogy fém a vége? Az karcolhatja a lemezt, csak óvatosan vele. ;) Én inkább egy törzsvásárlói kártyát használok erre a célra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel említettelek, mert az a manikűr nagyon szép volt! :) Remélem, hogy klassz lesz nyomdázni, azért óvatos leszek, nem akarok befüggeni. :D:D:D Sajnos fém a scraper vége, és sajnos már összekarcoltam a nagy lemezt egy kicsit... :'( De most már tudom legalább, hogy azt nem szabad, és a másik sokáig szép marad...

      Törlés
  7. Nagyon jó dolgokat válogattál össze! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Így visszatekintve már bánom, hogy ennyi mindent összerendeltem, mert alig győzöm tesztelni őket. :D:D:D

      Törlés