Kihívás ★ Manikűrvadász - 29. (karácsonyi) forduló

, , 18 komment
Sziasztok!

Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek! Remélem, mindannyiótoknál jól telik az ünnep! ^.^ A karácsonyi kajakómából ma a Manikűrvadász idei karácsonyi fordulójával rázunk fel benneteket vadásztársaimmal! :)


Ha kíváncsiak vagytok, a jeles alkalomra mit készítettem, olvassatok tovább! ;)

Prológus

A Manikűrvadásznak ebben az ünnepi fordulójában duplán is kedvezett nekem a szerencse. Egyrészt a háziasszony, Bella két résztvevő hölgynek, Mannának és Tessának is az én blogomat jelölte ki vadászterületként. Másrészt ezúttal Bella manikűrjei közül válogathattam! Utóbbival egy valóságos álmom teljesült, nagyon régóta vágytam rá, hogy Bella számtalan, csodaszép, kreatív manikűrje közül alkothassak újra egyet!

Azt hittem, sokáig fog tartani a nézelődés, főleg, hogy ezúttal nem csupán egy egyszerű választásról volt szó. Ebben a karácsonyi körben, a szabályok értelmében azt is figyelembe kellett vennem, hogy olyan manikűrt válasszak, amit könnyedén átalakíthatok egy karácsonyi körömdíszítéssé. Végül az alábbi 2016. júliusi manikűrt szúrtam ki magamnak:

Az eredeti bejegyzés: ITT.

A manikűr

Amikor a képet megpillantottam, első ránézésre azt mondtam, jól van, akkor majd elkészítem az egészet egy rózsaszínes piros alapra, karácsonyi nyomdázott motívumokkal. De aztán úgy voltam vele, hogy "Álljon meg a menet! Ha a színt is, nyomdázást is kicserélem, akkor mégis mi lesz a közös a két manikűrben?!" Így hát a korall maradt (ugyanazt a lakkot is használtam), és az alapkoncepció is: finom nyomdázott minták a mutató- kiss- és hüvelykujjon, és egy geometrikus motívum a középső ujjon. A finom minták nálam apró hópelyhek lettek, a geometrikus díszítéshez pedig egy "candy cane"-es csíkozást választottam. Először féltem, hogy ez a nyárias szín hogyan mutat majd a hópelyhekkel, de nekem nagyon tetszett a végeredmény!




Hogyan készült?

A lényeget már fennebb le is írtam! :) Alaplakkoztam, aztán pedig elkészítettem a korall alapot, kivéve a gyűrűsujjamon, amire egy ezüst homoklakk került. Ezután fedőlakkal készítettem elő a terepet a nyomdázásnak. A mintákhoz mindkét esetben ugyanazt a fehér nyomdalakkot használtam. Végezetül a manikűrt fedőlakkal tettem fényessé. A díszítéshez használt termékek listáját a bejegyzés legvégén megtaláljátok! ;)



Ti készültetek valamilyen manikűrrel karácsonyra?
Mi a kedvenc mintátok így az ünnepi szezonban?

Szeretettel kívánok további kellemes ünnepeket:

Andi

Ui.: Az ünnepi hangulat a többieknél folytatódik!


Felhasznált termékek: Barry M Supermani (alaplakk), Avon Coral Reef (korall lakk, Katytól), OPI It's Frosty Outside (ezüst homoklakk), Moyra SP. 07 (nyomdalakk), MoYou Artist 04 nyomdalemez, MoYou Festive 06 nyomdalemez, China Glaze Everglaze Active Top Coat (fedőlakk).

18 megjegyzés:

  1. Nagyon jól sikerült! Egyáltalán nem zavaró az alapszín, így jó, ahogyan van! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy így látod! A végeredménynél valóban összeállt az alapszín a téli motívumokkal. :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik az izgalmas alapszín a hópihék alatt, jó választás volt ez a manikűr! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Örülök, hogy így látod, pedig még annyi mindent lehetett volna választani Bella blogjáról! :D

      Törlés
  3. De szép lett, imádom az ilyen manikat és milyen jó már az alapszín meg a csillogó együtt!! Melyik Avon lakk ez?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszi, örülök, hogy tetszik! Ez az Avon Coral Reef. A bejegyzés legvégén, a linkek után minden felhasznált terméket megtalálsz! ;)

      Törlés
    2. Még kerestem is, mert tudom, hogy precízen mindig feltünteted a lakkokat, nem tudom, hová tettem a szemem :D köszi ☺

      Törlés
  4. a "cukorka-csíkos" minta nagyon bejön! csodaszép ez az AVON coral alaplakk is <3 nagyon szép mani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! ^_^ A cukorkás mintát harmadikra sikerült ebben a minőségben felnyomdázni, az első sikertelen próbálkozásnál a csíkok elég bénán oszlottak el a körmömön, a másodiknál pedig egyszerűen csak girbegurba lett... De végül csak sikerült! :D

      Törlés
  5. Wow, nagyon szép lett, igazán ünnepire alakítottad! A hópelyhek nagyon cukik :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó kis hangulatos mani lett :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper újragondolás lett, remekül eltaláltad ezt a karácsonyi köntöst :)

    VálaszTörlés
  8. szuper lett, jó a színválasztás is. :)

    VálaszTörlés