Kihívás ★ Manikűrvadász - 30. (szülinapi) forduló

, , 10 komment
Sziasztok!

A karácsony és a szilveszter után itt egy újabb ünnep: a Manikűrvadász negyedik szülinapja! :) A hagyományoknak megfelelően ma nem egymástól, hanem külföldi körmös leányzóktól vadásztunk szebbnél szebb díszítéseket.


Ha kíváncsiak vagytok az én portyám eredményére, olvassatok tovább! :)

Prológus

Akár szülinapi forduló, akár csak egy "sima", a Manikűrvadászra való készülődés mindig nagyon izgalmas számomra, hiszen kevés olyan esemény van a magyar blogvilágban, ahol ennyi körömdíszítő leány egyszerre alkotna! Így hát szeretettel köszöntöm a Manikűrvadászt szülinapja alkalmából, és egyben anyukáját is, Bellát! :):):)

Ebben a különleges fordulóban Chelsea Dotter blogját kaptam vadászterületként, ami sajnos már egy ideje inaktív. Ám ettől függetlenül a blog még elérhető, így be tudtam barangolni a régebbi bejegyzéseket. Egészen 2013 novemberéig kellett visszalapoznom, ahol az alábbi, hálaadásra készült manikűrön akadt meg a szemem:

Az eredeti bejegyzés: ITT.

A manikűr

A tervem az volt, hogy a manikűr alapját adó átmenet színvilágát megtartom, és a nyomdamintát cserélem ki egy másik, körvonalas mintára. Olyasmit kerestem, amitől a manikűr kevésbé lesz őszies hatású. Hosszas nézelődés után a nyomdalemezeim között, végül erre a 60-as éveket idéző mintára esett a választásom, ami szerintem nagyon jól passzolt az ombre alap hangulatához.



Hogyan készült?

Nem csalás, nem ámítás: ez egy átmenetes alapra való nyomdázás! :D Első lépésben alaplakkot vittem a körmeimre, melyet egy réteg fehér lakk követett. Ezután a biztonság kedvéért fedőlakkot húztam a fehér alapra. A teljes száradás után egy szivacs segítségével ütögettem fel a három színt: a csokibarnát, a világosbarnát és a halvány karamellszínt. A színeken hasonlóképpen még kétszer átmentem a szivaccsal, így értem el a megfelelő intenzitást. 


Bár az színátmenet elkészítésekor a körmeim körüli területet folyékony latex borította, a latex lehúzása után a manikűr még kívánt némi szépítgetést. Amikor ez megvolt, ismét fedőlakk következett, amire száradás után fehér nyomdalakkal vittem fel a cseppes mintát. Végezetül, mint mindig, fedőlakkal zártam a manikűrt. A felhasznált termékek listáját alább megtaláljátok a többiek linkje előtt! ;)


Remélem, elnyeri a tetszéseteket a mai manikűr! :)

Nagyon szép napot kívánok:

Andi

Felhasznált termékek: Barry M Super Mani (alaplakk), Essence Wild White Ways (fehér), Barry M Cocoa (csokibarna), Barry M Paprika (világosbarna), OPI Going My Way Or Norway? (karamellszín), Moyra SP. 07 (nyomdalakk), MoYou Time Traveller 05 nyomdalemez, China Glaze Everglaze Active Top Coat (fedőlakk), Moyra folyékony bőrvédő.

Ui.: A szülinapi hangulat a többieknél sem marad el:

10 megjegyzés:

  1. :O Annyira jól néz ki a manikűröd, az eredeti nem igazán tetszik. Csodás lett, tetszik a színkombinációd és a minta is jól illik hozzá.

    VálaszTörlés
  2. Olyan, mint egy retró kanapéhuzat a gyerekkoromból! :D
    Nagyon tetszik, kellemes emlékeket ébreszt a hangulata.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, a Te változatod is olyan szép lett! (-:

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik ez az átmenet, meg a minta is jó :)

    VálaszTörlés
  5. gyönyörű ez a színátmenet! *.*

    VálaszTörlés
  6. Szuper lett az átmenet, és úgy egyben az egész! Egy finom, kólás italra emlékeztet :)

    VálaszTörlés
  7. Hú, ez a színvilág, imádom!!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó lett! Teljesen odavagyok a színeiért! Köszönöm szépen a köszöntést is! :3

    VálaszTörlés