BosziTeszt ★ Born Pretty tesztcsomag 3/1 - BP-L040: vélemény és tesztmanikűrök

, , 6 komment
Halihó! 

A Born Pretty Store-tól még decemberben kaptam egy kis tesztcsomagot, melyet egy háromrészes sorozatban szeretnék nektek bemutatni. Ennek első részeként, ma a BP-L040 nyomdalemezről osztom meg a véleményem veletek.


Hogy ez a lemez hogyan remekel, az alább kiderül! :)

Prológus

Tehát az úgy volt, hogy az előző Born Pretty tesztcsomagomról kb. a végtelenségig tartott megírni a teszteket - de sikerült! El is küldtem a bejegyzéseim linkjeit a kapcsolattartómnak. Ekkora késés után még arra sem számítottam, hogy visszaír majd. Ám mégis kaptam választ a levelemre, melyben ráadásul a csajszi kedvesen felajánlotta, hogy tesztelhetek újra a kínálatukból, ha van kedvem. Kedvem az éppenséggel volt, de tanulva az előző tesztcsomagomnál elkövetett hibámból (kissé túlvállaltam magam...), ezúttal mindössze 3 nyomdalemezt kértem. Ezek közül ma a BP-L040 jelzésű darabot mutatom be nektek. :)


Alap tudnivalók

Mivel a csomagot még decemberben kaptam kézhez, a lemezke az ünnepi időszaknak megfelelően, karácsonyi papírtokban érkezett. A fotó kedvéért ugyan már eltávolítottam, de a lemez felületét a szokásos kék fólia borította, védve a mintákat az esetleges sérülésektől szállítás közben. A lemez mérete megegyezik a korábbi kiadású nagy Born Pretty lemezekével: 12 cm x 6 cm nagyságú, melyhez egy 0,5 cm-es keretet ad a műanyag alap, ami a lemez hátához van ragasztva. Korábbi posztomban (még zöldfülű nyomdázó koromban) azt írtam, hogy nem tudom, hogy ez a műanyag alap milyen célt szolgál. Mára viszont egyértelművé vált: ezzel a lemez könnyebben kezelhetővé válik, nem kell óvatoskodni vele attól félve, hogy a fémlemez éles szélei sérülést okoznak.


Lemezkénken összesen 18 minta található különböző méretekben. A legfelső sorban a bal felső minta 1,8 cm x 1,6 cm-es, a sor többi tagja pedig 1,8 cm x 1,7 cm-es. A második sorban látható minták 1,8 cm x 1,7 cm-esek, a harmadik sor elemeinek mérete pedig 1,9 cm x 1,7 cm. Minden egyes díszítés esetében, mind a méret, mind az dizájn lehetővé teszi, hogy rövidebb és hosszabb körmökre is látványos manikűröket készítsünk velük. Emellett szerintem szuper a minták összeállítása, mind nagyon jól kihasználható: bármelyik díszítés jó választás lehet a hétköznapokra, hogy feldobjunk egy egyébként egyszerű, egyszínű lakkozást. 



Bevetésen

Alább láthatjátok a próbanyomásokat minden egyes mintáról. Azt kell mondanom, hogy a minőség várakozáson felüli, a mintákra egy rossz szavam nem lehet. Talán a felső sorban a második, háromszöges minta kissé halvány, de én ezt inkább a nyomdalakk számlájára írnám, ami nem volt elég pigmentált. Általánosan egyébként a Born Pretty lemezekkel kapcsolatban megfigyeltem, hogy mindegyikből kihozható a maximum teljesítmény, ha ráérzünk, hogy melyik nyomdázó-nyomdalakk párosítással érdemes használni. Ezesetben a MoYou Kaledioscopic nyomdázót illetve a Moyra fekete nyomdalakkját használtam a szvaccsok elkészítéséhez.


Két tesztmanikűrt készítettem a lemezzel, mindkét esetben egy egyszínű lakkozást díszítettem. Az első esetben a lila alapra egy ezüst króm lakkal nyomdáztam. A gyűrűsujjam körmére került a fő minta, melyhez a többi körmömön a lemezről levadászott apró motívumot társítottam.

Felhasznált termékek listája: ITT.
A második manikűrnél egy feketébe hajló méregzöldet választottam az alapnak, melyre arannyal nyomdáztam ezt az érdekes kagylós motívumot. A mutató- és kisujjam körmeit pöttyözővel díszítettem, ugyanazzal az arany lakkal, amit a nyomdázáshoz is használtam.

Felhasznált termékek listája: ITT.

Összegzés

Ha valaki olyan nyomdalemezt keres, mellyel egyszerűen varázsolhatja egyszínű lakkozását stílusos manikűrré, ezt a darabot szuper, geometriai mintáival meleg szívvel ajánlom. A kísérletezőbb kedvűek számára a lemez mintái jó alapot adhatnak akár stamping decal készítéséhez, akár színátmenetes nyomdázáshoz. Nemcsak a dizájn csalogató azonban, hanem tapasztalatom szerint a minták könnyen fel is vehetőek, így számomra öröm ezzel a lemezzel dolgozni. Mindezek tetejében az ára is verhetetlen. 5 csillagot neki!

Ár: Jelenleg $2,59-ért rendelhető a BPS-től (eredeti ára $5.99, a szállítás ingyenes!)
ZsebBoszi Index: 5/5


Born Pretty Store kínálatában a mai nyomdalemezen kívül minden nail art-hoz való kiegészítőt megtalálhattok, mi szem-szájnak ingere! Ráadásul most, ha elcsábultok valamire, a teljes áron kínált termékekből 10% kedvezményt is kaphattok az alábbi kóddal:


Ha ennyi kísértés nem lett volna elég: ha legalább 10-en használjátok a kódot, a Born Pretty Store szponzorál egy nail artos nyereményjátékot a blogon! ;)

Nektek hogy tetszik ez a lemez?
Esetleg próbáltátok már?

Legyen nagyon szép napotok:

Andi 

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép manik, láttam már őket instán. Hát lehet, a kapcsolattartód örült, hogy legalább nem egyszerre tesztelt mindenki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a pozitív visszajelzést itt is és Instán is! :):):) Nem tudom, lehet, hogy titokban tényleg örült a kapcsolattartóm. Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy nem tartja számon, kinek mikor küldött cuccokat. :D

      Törlés
  2. Tényleg szuper ez a lemez, remek matricás manik is készíthetőek akár vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon jó kis darab! Matricás manikűröket ezzel még nem készítettem, de ami késik, nem múlik! ;)

      Törlés
  3. Már hónapok óta írom én is a tesztes bejegyzést, de csak nem akar elkészülni :))

    VálaszTörlés