Kihívás ★ Manikűrvadász - 36. forduló

, , 2 komment
Sziasztok!

Elérkezett a Manikűrvadász 36. fordulója, amire - mint ahogy vadászati pályafutásom alatt eddig mindig - nagy izgalommal készültem. :) Ha kíváncsiak vagytok, ezúttal kinél jártam, és mit vadásztam, olvassatok tovább! ;)



Prológus

A forduló háziasszonya Dóra volt, és a szerencse úgy hozta, hogy éppen az ő manikűrjei között garázdálkodhattam. Hosszas keresgélés után egy igazán vagány manikűrön akadt meg a szemem, melyet alább láthattok.

Az eredeti manikűrt megtaláljátok ITT.
A manikűrrel valahogy úgy lehettem, mint Dóra, hiszen a munkáját @alondralovespolish gepárdmintás díszítése inspirálta, melyet ő csipkésen álmodott újra. És milyen jól tette! Szerény véleményem szerint sokkal csinosabb Dóra verziója, mint az eredeti. :)

A manikűr

Mind színekben, mind mintában igyekeztem az eredeti manikűrhöz igazodni. Az egyetlen apró változtatás, amit eszközöltem, a díszítés elrendezése volt. Nekem jobban tetszett a gyűrűsujjamom a felezett minta. :)



Hogyan készült?

Kivételesen itt most nem azt fogom leírni, hogy én hogyan készítettem a manikűrt, hanem azt, ahogy a legegyszerűbben elkészíthető. Én egy késő éjszakán ész nélkül estem neki a dolognak, és sikerült a lehető leghülyébb módszert megtalálnom... :D Nos tehát. Az alaplakkra felvisszük először a két alapszínt kék-nude-nude-kék leosztásban (a hüvelykujjat én a kék körmöknek megfelelően díszítettem). Egy kevés száradási idő után felrakjuk a szegecseket a kék körmökre (egy kis átlátszó lakkot pöttyintettem, és abba belenyomtam őket), majd minden körömre fedőlakk következik. 


Ezután a nude körmöket nyomdázzuk a fekete csipke mintával, és az egyszerű csipkemintás körmünkön zárhatjuk is a manit fedőlakkal. A felezett mintás körmön ezt követően szemre lefestjük a körmünk felét a sötétkék lakkal, majd hagyjuk száradni egy kicsit. Ezután a felező vonal mentén egy vékony sávban átlátszó lakkot viszünk fel, és ebben sorakoztatjuk fel a szegecseket (és a szemre felvitt felezővonalunk el is takartuk :)). Érdemes a szabadvég felől kezdeni a szegecspakolgatást, mert a körömágy felöli részen nem olyan látványos, ha marad egy kis szegecsmentes hely. Ha ez is megvolt, ezen a körmön is fedőlakkozunk, és a manikűrünk el is készült! :) A felhasznált termékek pontos listáját a bejegyzés végén megtaláljátok! 
  

Remélem, elnyerte a tetszésetek a mai manikűr! :)

Legyen csodás napotok:

Andi

Felhasznált termékek: Barry M Super Mani (alaplakk), Il Était Un Vernis #ladykiller (sötétkék), Flormar Full Color Time Saver (nude), MoYou fekete nyomdalakk, Born Pretty BP-02 nyomdalemez, Born Pretty szegecsek (termékazonosító: #12411).

Ui.: A többiek vadászatát se hagyjátok ki:

2 megjegyzés: