Kihívás ★ Manikűrvadász 38. - szülinapi forduló

, , 3 komment
Sziasztok!

Mai bejegyzésem a Manikűrvadász szülinapi fordulója alkalmából íródott. Ha kíváncsiak vagytok a jeles alkalomra készült manikűrömre, olvassatok tovább! ;)



Prológus - avagy a csúszás oka

Akik követik - az utóbbi időben igencsak visszafogott - blogger munkásságom, tudhatják, hogy az esetek 95%-ában pontosan posztolok a Manikűrvadászra, és ha csúszás van, arra nyomós okom van. Hát sajnos ez most sem történt másképp... A szemfülesebbek láthatták a legutóbbi Insta posztomban, hogy arra a panaszkodtam, hogy a félévente esedékes indiai utam alatt csúnyán megfáztam. Nos, a megfázásoknak, és megkockáztatom, még az influenzának is megvan az a jó tulajdonsága, hogy 2-3 nap után az ember kezdi sokkal jobban érezni magát. Hát az én "megfázásom" esetében ez a javulás nemhogy nem akart elkezdődni, de ha lehet, csak egyre rosszabbul lettem. 

Olyannyira, hogy a lehetőséget is elnyertem a skót kórházi ellátás beható elemzésére három éjszaka bentlakással. :/ A "megfázásról" kiderült, hogy egy trópusi nyavalya volt (dengue láz), amit egy adott szúnyogfaj terjeszt. Három liter fiziológiás sóoldat, és jópár Paracetamol tabletta után végül tünetmenetesen szabadultam a kórházból. Azonban a betegség olyan szinten szipolyozta ki a szervezetem, hogy az energia szintem, még így, egy héttel a kórházi advencsörsz után is, egy 95 éves mommer szintjén van, értsd: kb. a semmitől elfáradok és napjában többször le kell dőlnöm, hogy - ahogy a nagyim mindig mondta - "kicsit pihentessem a szemem"... 

Na, de a lényeg, hogy a teljes felépülés útjára léptem, és remélem, hamarosan teljes erőbedobással tudok visszatérni kreatív elfoglaltságaimhoz is! :)   


Prológus - avagy a Manikűrvadász szülinap

Először is Isten éltesse még sokáig a Manikűvadászt! ^_^ Ahogy az a szülinapi fordulóban lenni szokott, ilyenkor Bella a játékosoknak külföldi Instagrammereket sorsol, akiktől vadászni kell. Nekem @kayleehazacupcakee jutott, akinek a fiókjával bevallom, először találkoztam a felületen. Bár Kaylee-nek nagyon sok kreatív manikűrje van, mivel energiában nem dúskálok manapság, a választásom egy egyszerűbb díszítésre esett:

Az eredeti manikűrt ITT találjátok.

A manikűr

Igyekeztem mindenben igazodni az eredeti manikűrhöz. Ennek megfelelően egy nude alapot választottam, amire sötétkékkel nyomdáztam egy virágos mintát, illetve amit háromszög alakú arany szegecsekkel dobtam fel.




Hogyan készült?

Azt hiszem, ez a manikűr a magától értetődő kategória, de a rend kedvéért, íme a leírás! :) Alaplakkozás után 2 réteget vittem fel a nude lakkból, melyet egy réteg fedőlakk követett.


A fedőlakk teljes száradása után felnyomdáztam a sötétkék mintát, illetve egy-egy pötty átlátszó lakk segítségével felragasztottam a szegecseket. A manikűrt egy réteg fedőlakkal tettem fényessé és tartóssá. :) A felhasznált termékek pontos listáját a bejegyzés végén találjátok! ;)


Remélem, a manikűr elnyeri a tetszéseteket! :)

Legyen csodás napotok:

Andi

Felhasznált termékek: Barry M Super Mani (fedőlakk), Moyra SP. 18 (nude), Moyra SP. 05 (sötétkék nyomdalakk), MoYou Flower Power 11 nyomdalemez, Born Pretty szegecsek, SuperChic Marvel Liquid Macro Top Coat

Ui.: Mindenképpen lessétek meg, hogy a többiek mit alkottak:

3 megjegyzés:

  1. Csodaszép lett a manikűr, ez a minta olyan, mint egy kékfestő. :)

    VálaszTörlés
  2. gyönyörű mani lett, imádom ezeket a pici háromszögeid :D olyan szépen használod őket! (elegánsan na) :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper manikűr lett, jobban tetszik mint a levadászott manikűr 🙂

    VálaszTörlés