Kihívás ★ Manikűrvadász 39.

, , 4 komment
Egy kisebb szünet után, de itt a Manikűrvadász 39. fordulója! :) Hogy kitől és mit vadásztam, az alább kiderül. ;)


Prológus


Az unalmas köröket a blogom állapotáról nem szeretném lefutni. Egy a lényeg, gyertek Instára! :D Persze a Manikűrvadászból nem szeretnék kimaradni, ezért nagyon is jó, hogy még van ez a blog. ;) Ami a mai vadászatot illeti, mai háziasszonyunk, pp. már egy jól ismert vadászterületre sorsolt engem, Elza manikűrjeinek világába. Már egy jópárszor zengtem ódákat ennek a leányzónak a kreativitásáról, tehetségéről és virtuóz ecsetkezeléséről - ezek továbbra is maradéktalanul így vannak. Ezért ha még nem követitek Instagramon, akkor sürgősen nyomogassátok azt a "Follow" gombot! :)

Tudom, Elza totál ki fog nyírni, de ezúttal kiválasztottam a zseniális freehand manikűrjei közül az egyik legegyszerűbbet. Úgy is mondhatjuk, megúszósra vettem a figurát. Bocsi. :D Választásom az alábbi őszies manikűrre esett:

A kép Elza Instáján is megtekinthető ITT.
Megvédve a mundér becsületét, az igazi trógerség az lett volna, ha itt most azt a manit használom fel, amit Elza szülinapja alkalmából alkottam újra július végén a repertoárjából. De látjátok, rendes vagyok, és készítettem a Manikűrvadász kedvéért egy vadiúj manikűrt! :D

Balra a szülinapos manikűrje, jobbra az újra alkotott verzió. :)

A manikűr

Ha még nem tömjéneztem volna eleget Elzát, a manikűrjeiről fontos tudni, hogy úgy jók, ahogy vannak. Ezen alapelvet követve én a kiszemelt áldozaton nem is változtattam semmit. Persze a vonalvezetés hagy némi kivánni valót maga után, de az én manikűrömhöz ez adja hozzá a Dr. Zseb faktort. :D


Hogyan készült?

Igazából ezen nincs nagyon mit habosítani. A kötelező alaplakk és barna alap után szépen felfestettem mindent Elza manikűrje alapján egy vékony ecset segítségével. Zárásul az egész kapott egy réteg fedőlakkot. :) A felhasznált termékek listáját a bejegyzés végén keressétek!


 A manikűr remélem egyszerűsége ellenére is elnyeri tetszésetek, különösen Elzukáét! :D

Legyen szép napotok:

Andi

Felhasznált termékek: Barry M Super Mani (alaplakk), Barry M Cocoa (barna alap), A-England Puck a Fairy (kék holó), SuperChic Rum Billie (rezes holó), Nicole Diary világos kék nyomdalakk (a világoskék vonalhoz), China Glaze Everglaze Active Top Coat (fedőlakk).

Ui.: Mindenképpen csekkoljátok a többiek manikűrjeit is:

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper manikűr lett, nagyon szuper manikat alkottok Elzával mind a ketten :)

    VálaszTörlés
  2. Tökéletes mindkettő, ezt nem kell ragozni :)

    VálaszTörlés
  3. Ezek a színek együtt fantasztikusak!!!

    VálaszTörlés