Blogindító

, , Nincsenek kommentek
Sziasztok!

Elképesztő mennyiségű sminkterméket halmoztam fel az elmúlt időszakban, emellett még ennél is elképesztőbb mennyiségű szépségápolással kapcsolatos videót és blogbejegyzést tettem magamévá. A különböző forrásokból származó terméktesztek kapcsán időnként előáll az a helyzet, hogy
1) az én véleményem épp az ellenkező,
2) az adott tesztből valamilyen információt hiányolok.

Ezért arra gondoltam, hogy talán elfér még az én szerény blogom is a beauty témájú blogok palettáján, és egy (n+1)-edik szemponttal vagy éppen hiányzó információmorzsával kiegészítve mások terméktesztjeit, talán segítségére lehet vásárlás előtt hezitáló sminkimádó (vagy csak kedvelő), drogériabúvár sorstársaimnak.

Anélkül, hogy a posztok gyakroiságára vonatkozóan ígéretet tennék, ezennel útjára indítom a blogomat. Remélem, leendő közönségem számára hasznos olvasnivalóval szolgálhatok majd, és hogy a posztok alatti kommentekben én is tanulhatok majd tőletek!

Fogadjátok sok szeretettel:

ZsebBoszi

Ui.: Jelenleg az Egyesült Királyságban élek, így ha olyan termékek kerülnek is bemutatásra, amelyek otthon kaphatók, sajnos az otthoni árakról nem mindig tudok helyes információval szolgálni. Ezért szíves elnézéseteket kérem előre is! Ezt kompenzálandó igyekszem mindig a krémmániás linket is feltüntetni, ami ezügyben adhat némi támpontot. Külföldi tartózkodásomból adódóan előfordulhat, hogy otthon nem kapható termékekről írok majd, ezek otthoni beszerzési lehetőségeiről legjobb tudásom szerint igyekszem majd tájékoztatni titeket! :)
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése