Kihívás ★ A tavasz színei - Málna / eper

, , 22 komment
Sziasztok!

Számomra elég hihetetlen, hogy ilyen gyorsan pereg az idő: újabb fordulójához érkeztünk A tavasz színei kihívásnak! A heti feladvány a málna és az eper volt, melyek közül engem a héten a málna inspirált. Az egyébként pofátlanul egyszerű manikűrhöz ismét egy matt Zoya lakkot választottam, méghozzá a Posh névre keresztelt csodát. A manikűr bemutatása után első benyomásaim a lakkal kapcsolatban szokás szerint a bejegyzés végén összegzem. ;)


Málnapiros körmökre fel! :)

Prológus

A Zoya Posh már hosszú hónapok óta várta, hogy felpróbáljam végre, és egyáltalán nem azért, mert esetleg más lakkokat előnyben részesítettem volna! Már akkor meg akartam venni, amikor január elején Budapesten voltam, de a Nailland a jelek szerint az ünnepek alatt teljesen lefosztódott, így esélyem sem volt, hogy megkaparintsam. Ezért, hogy ez még egyszer elő ne fordulhasson, ahogy készletfeltöltés volt, megrendeltem, és az egyik barátnőm vigyázott rá, amíg most haza nem mentem érte. :) Ez a mai málnás kihívás éppen kapóra jött, hogy bemutatkozzon nektek. Mielőtt kétségbe vonnánk málna mivoltát, vessünk egy pillantást az alábbi fotóra. Naugye. :):):)


Még három forduló van hátra Timi szuper kihívásából, még nem késő csatlakozni! :)


A manikűr

Pinteresten láttam ennek a manikűrnek a fekete változatát, és mielőtt a kihívás feltűnt volna a színen, tudtam, hogy ez lesz az első, ahogy a Posht felkenem. Ugyan a körömvégek lehetnének fényesebbek, hogy még élesebb legyen a kontraszt, de ez most így sikerült. :) Nekem azért így is nagyon tetszett!




Hogyan készült?

Sose találnátok ki. Fedőlakkra (Eveline 8in1) húztam 2 réteget a Zoya lakkból, majd a fedőlakk ecsetével ferdén meghúztam a körömvégeket (Sally Hansen, Hard as Nails). Tádááá! 


Hadd szenteljek még itt egy gondolatot annak, hogy miért nem Seche Vite-t használtam. Azért, mert egyrészt nagyon sűrű (alapból is, de az enyém, mintha azon felül is kezdené megmakacsolni magát), másrészt az ecsete kerek. Ezek miatt úgy éreztem, hogy biztonságosabb és szebb megoldás lehet a Sally Hansen fedőlakkja, mivel az állaga is rendben van, és az ecsete is szép laposra vágott, így precíz sávot lehetett húzni vele. Valószínűleg, ha még egyszer átmegyek a körömvégeken az átlászó lakkal, profibb lett volna a végeredmény, de inkább hagytam, hátha elrontom a maga amatőr nemében amúgy szép manikűrt. :D



A főszereplő lakkról

Ahogy a múltheti kihívásos poszt főszereplőjével, a Zoya Harlow-val is szépen lehetett dolgozni, úgy ezzel a lakkal is könnyen és gyorsan lehetett szép végeredmény elérni. A lila tesóhoz képest ebben a lakkban nincsenek csillámok, szabad szemmel inkább gyöngyházasnak tűnik a lakk mielőtt még mattra szárad - ahogy azt az alábbi fotó is hivatott szemléltetni. Emelett a lemosásnál (ami egy málnapiros katasztrófával ér fel az erős pigmentáltság miatt :D) sem lehetett látni azt a "csillámréteget", amit a Harlow eltávolításánál megfigyeltem, ahogy a lakk rétegeket távolítottam el a körömlakklemosós vattával.


Fedőlakkal ez a lakk is egy mélyebb piros oldalát mutatja, szintén nagyon szép, de a csillámok hiánya miatt nincs az embernek ugyanaz a "Hűha!" élménye, mint a Harlow-val. Ebben a lakkban azt szeretem, hogy úgy viselhetek pirosat, hogy közben a körmeim visszafogottak maranak. Akár ebben a mai megoldásban, akár teljesen matt valójában viseli az ember lánya, nagyon elegáns és szofisztikált megjelenést kölcsönöz viselőjének!



Remélem, a mai nagyon egyszerű manikűr (is) elnyerte a tetszéseteket! Ígérem, hamarosan jelentkezem izgalmasabb manikűrökkel is! :)
Nektek mi a kedvenc piros lakkotok? Vagy esetleg van több is? :D

Legyen szépséges napotok:

ZsebBoszi

Ui.: A többiek málna- és eperpiros körmeit is feltétlenül kukkantsátok meg!

22 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a zoya igazi málna szín! Én is ezt a fedő lakkot használom a sally hansent :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon el van találva ez a piros! Alapjáraton a Seche Vite-t használom, de a bejegyzésben is részletezett okok miatt ebben a manikűrben a Sally Hansen praktikusabb választásnak tűnt. :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Ugyeee? :):):) Nem is csoda, hogy már megint ki van fogyva a Naillandnél...

      Törlés
  3. Gyönyörűek ezek a Zoya lakkok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is elvarázsoltak a különlegességükkel! ^.^

      Törlés
  4. nagyon szép, bársonyos színe van a lakknak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, nagyon szép! Ez egy meg-nem-bánt vétel volt abszolút! :)

      Törlés
  5. Ez a lakk csodálatos! Tényleg olyan mint a málna :) Imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :):):) Mondanám, hogy irány a Nailland, de a lakk sajnos készlethiányos... :(

      Törlés
  6. Gyönyörű ez a szín és a bejegyzés is nagyon tetszik, hogy külön figyelmet szenteltél a főszereplő lakkra! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is elnyerte a tetszésed a szín! :) Szeretek mindig egy-két szót ejteni lakkokról, amiket az adott manikűrben használtam, mert arra nincs kapacitásom, hogy minden lakkról külön tesztet írjak. Így több legyet ütök egy csapásra. :)

      Törlés
  7. Válaszok
    1. :3 Nagyon örülök, hogy ez a színválasztásom ekkora sikert arat. :D

      Törlés
  8. De jó, nagyon tetszik! A szín pedig gyönyörű! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Owww, te vagy az első, aki a manikűrt is megdícséri nemcsak a lakkot! <3 :D Köszönöm!!! :3

      Törlés
  9. A mani nagyon tetszik, valamiért teljes rákattantam a matt-fényes manikra és ez különösen szép! Nem mindegyik színnel mutat ilyen, nekem ez telitalálat! :-) Tudom hagyjalak már békén, de matt fedővel nyomdázva még szebb lenne! :-D Amúgy a lakk se kutya, eddig fel sem tűnt ez a szépség. Tényleg málna színe, és nagyon illik hozzád! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii! :3
      Érdekes ez a dolog, mert sokaknak nem tűnt még fel ez a lakk, többször előfordult, hogy beszéltem róla, és "Jééé, ezt még hogy nem vettem észre!" :D Örülök, hogy sok mindenkinek felhívhattam a figyelmét rá - csak éppen rosszkor, mivel ugye a lakk épp elfogyott a Naillandban. :(

      Törlés