BosziTeszt ★ Díszítő kövek a Born Pretty Store-ból - Vélmény és tesztmanikűr

, , 11 komment
Sziasztok!

Az a helyzet, hogy - stílszerűen fogalmazva - már kezdenek nagyon a körmömre égni a Born Pretty Store-tól kapott termékek tesztjei, így ideje volt már belevágni. Mára ennek a tesztsorozatnak az első részével készültem nektek, melyben egyik díszítő köves szettjüket veszem górcső alá.


Ha kíváncsiak vagytok, nálam hogyan szerepeltek ezek a kis kövek, olvassatok tovább!


Prológus

Azt már a hét eleji manikűrös bejegyzésben kifejtettem,  hogy az elmúlt pár hétben miért szorultak háttérbe a körmös posztok. Nos, ugyanezek a tényezők vezettek a Born Pretty Store tesztek késéséhez is. De! Elkezdtem játszadozni a cuccokkal, úgyhogy kicsit döcögősen, de beindulni látszik a dolog. Még a végén tényleg megérjük, hogy nyomdázott manikűrt mutatok nektek! :D De nem ma! :P


Alap tudnivalók

A zsákmányos posztban már adtam némi ízelítőt a termékkel kapcsolatos első benyomásaimról, de hogy minden együtt legyen,  a legfontosabb  észrevételeim itt most röviden újra összegezném. Tehát ebben a szettben 6 különböző formájú kis ezüstdíszt kapunk (csillag, háromszög, virág, pötty, négyzet, csepp), amik bár nem ugyanazok, mint amit a webshop képein látunk (szív helyett háromszöget,  ovális forma helyett cseppet kapunk), szerintem a célnak tökéletesen megfelelnek. (Bár aki ezüst szivecskét szeretne, az ne ezt a szettet rendelje meg!)


A díszek egészen aprók (kb.  3 mm az átmérőjük), így attól függően, hogy hányat teszünk a körmünkre, egészen finom és kifejezetten extrém manikűröket is készíthetünk velük. A webshop leírása szerint kb. 800 darab mütyür van a dobozban, ami nekem, a szolidabb manikűrök híveként, valószínűleg életem végéig elég lesz. :D



Hogyan használjuk?

Mivel efféle kövecskék először szerepelnek a blogon, gondoltam, kezdő körömdíszítő társaim kedvéért megosztom veletek, én hogyan varázsoltam őket a körmömre. A módszert a Cutepolish csatornáról lestem el. :)


  1. Vigyük fel az alapszínt a körmeinkre, és amíg megszárad, készítsük elő a díszeket, amire szükségünk lesz a teljes manikűrhöz, hogy ne akkor kelljen előhalászni őket, amikor már a ragsztáshoz érünk.
  2. Pöttyintsünk a kívánt helyre a kedvenc fedőlakkunkból.
  3. Csipesszel tegyük a kövecskét a helyére.
  4. Egy narancsfa pálca vagy fogvájó hegyével igazítsuk meg a díszt, majd várjunk, amíg megszárad alatta a lakk.
  5. Húzzunk a teljes körmünkre egy réteget a fedőlakkból, ezzel biztosítva, hogy a kövecskék nem mozdulnak sehova, amíg viseljük őket.
  6. Gyönyörködjünk a művünkben! :)


Bevetésen - Tesztmanikűr

A mai manikűr szerintem átmenetet képez egy vadabb és egy szolidabb körömdíszítés között. Amikor a fotózáshoz rakosgattam a köveket, akkor láttam meg ebben a felállásban a háromszögeket, és a manikűr ötlete abban a pillanatban a fejemben volt! Alapszínnek az Essence Indian Summert választottam, a középső ujjamra pedig az OPI It's Frosty Outside ezüst homoklakkja került.



A fenti használati utasítást ebben az esetben még kiegészíteném annyival, hogy a sávba rendezett háromszögeknél egy csíkot húztam a fedőlakkal a körmömre, és abba rakosgattam bele a díszeket. Ezután a narancsfa pálcikát hosszában finoman az így kapott sáv szélének nyomtam, így a háromszögek szépen egy vonalba igazodtak. Talán felmerült bennetek a kérdés, hogy a köveket miért csipesszel, és miért nem a narancsfapálca hegyével vettem fel, és helyeztem a körmömre (ahogy az a nagykönyvben meg van írva). A válasz erre az, hogy próbáltam, de idő előtt mindig lepottyantak, így egyszerűbbnek láttam a csipesz használatát.



A díszek nagyon masszívan álltak a körmeimen, a végüket egy dolog jelentette: nem viseltem el magamon, emiatt megállás nélkül piszkáltam őket, míg nem az egyik gyűrűsujjamról le nem jöttek a kövek. Ez abszolút nem a termék hibája, csak az én személyes hülyeségem. Ha nem teszem tönkre a manikűrt a második nap végére, a díszek valószínűleg még sokáig fenn lettek volna. Ezt csak arra alapozom, hogy a lemosásnál (persze azt már körömlakklemosóval) a többi kövecskének úgy kellett könyörögni, hogy legyen szíves távozni a körmömről. :D Itt még megjegyezném, hogy a díszek nem újrahasznosíthatók - legalábbis eltávolítás után az enyémek nagyon csúnyán néztek ki. 


Összegzés

Ez a kis díszítő köves szett az apró méretnek és a változatos formáknak köszönhetően igazán jól kihasználható. Hogy szolídabb vagy extrémebb manikűrt készítünk velük, annak csak a fantáziánk szab határt. Hogy mégsem kap 5 csillagot, annak az egyetlen oka, hogy a szettben nem ugyanazt kapjuk, amit a honlapon látunk, így aki szivecskére vagy ovális formára vágyik, azt könnyen csalódás érheti. Ennekellenére számomra így is klassz kis darabja lett a körmös kelléktáramnak, ezért csak fél pontot vettem el.

Ár: $3,46 - ért rendelhető a Born Pretty Store oldaláról - LINK 
ZsebBoszi Index: 4.5/5



A Born Pretty Store kínálatában a mai termék különböző színvariációkban és méretekben is elérhető, sőt a webshopban minden nail art-hoz való kiegészítőt megtalálhattok, mi szem-szájnak ingere! Ráadásul most, ha elcsábultok valamire, a teljes áron kínált termékekből 10% kedvezményt is kaphattok az alábbi kóddal:


Ha ennyi kísértés nem lett volna elég: ha legalább 10-en használjátok a kódot, a Born Pretty Store szponzorál egy nail artos nyereményjátékot a blogon! ;) 


Ti szeretitek a köves manikűröket? 
Esetleg próbáltátok már ezt a szettet?

Legyen csodás napotok:

ZsebBoszi

11 megjegyzés:

  1. Annyira tetszik! Kihívásokra szoktam használni strasszokat, rólam sokszor lepotyog ha magában viselem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, ha tetszik! ^.^ <3
      Érdekes, hogy azt mondod, lepotyognak rólad. Ahogy a bejegyzésben is írtam, ezek úgy oda voltak ragadva, mintha oda lettek volna nőve. :D

      Törlés
  2. Nagyon szépséges lett a manikűr!:)
    Én is rendeltem kis kövecskéket, és szerencsére azok is jól bírták a strapát, nagyon ragaszkodtak a körmömhöz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!!! :):):)
      Örülök, hogy a kövek neked is beváltak! :) Még hozzá kell szoknom, az efféle 3D manikűrökhöz, és akkor rajtam is teljesen rendben lesznek! :D

      Törlés
  3. Nagyon szép lett a manikűr, kár, hogy végére jártál a piszkálgatással. :-) Az én kövecskéim napokig bírták, mert csak simiztem őket, mert hát tényleg fura, hogy valami kemény ott dudorodik az ember körmén...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyobb önuralomra lesz szükségem legközelebb! :):):)

      Törlés
    2. És köszönöm! Örülök, hogy neked is tetszik a manikűr! ^.^

      Törlés
  4. Csini manikűr. :) Én is mindig piszkálom a kiálló dolgokat. :D Nálam sem hosszú életűek az ilyen manikűrök. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Úgy tűnik, akkor nem vagyok egyedül! :D Azóta készítettem egy másik manikűrt is ezzel a szettel, amiben a virágocskát használtam (a kövi ManiCute-re), és azt érdekes mód nem piszkálgattam. Szerintem az kevésbé is állt ki, vagy nemtom. :)

      Törlés