Kihívás ★ A nyár színei - Magenta

, , 17 komment
Sziasztok Leányok!

A tavasz színei után legnagyobb örömömre, Timi elindította A nyár színei kihívást, és feltett szándékom minden fordulón részt venni - meglátjuk, ezt sikerül-e teljesíteni! :) Az első kört már biztosan, melynek színe a magenta volt. A megvalósításhoz az Essie Big Spendert választottam, melyről a bejegyzés végén szólok röviden.


Lássuk, mit hoztam ki a mai színből! :)


Prológus

Hogy miért az Essie Big Spenderre esett a választásom, arra az alábbi, Instagramra feltöltött fotóm adja meg a választ:

Eredetiben: ITT.

Igen, bizonyos beállítások mellett hajlandó élénk jajde-magenta színben feltűnni, viszont máskor pedig egy lilásabb arcát mutatja - de ezt a manikűrről készült fotókon máris látni fogjátok! A fenti fotó egyébként annyira a szívem csücske, hogy abban is biztos voltam, hogy a mai manikűrbe almazöld is kerülni fog. :)

Mielőtt még a manikűrre térnénk, ezúton szeretném megköszönni Timinek az újabb "színes" kihívás lehetőségét! Nézzétek, mi minden vár még rám és rátok a következő 5 hétben:



A manikűr

A lila-zöld kombót már a dínótojás manikűrömben ellőttem, így a mai színcsokorba egy aranyfényű türkízt is belecsempésztem. :) Nem vagyok a színpompás manikűrök nagy híve a mindennapokban, de úgy megtetszettek együtt ők hárman, hogy napokig viseltem ezt a lakkozást. :) Egyébként a manikűrfotók természetét sosem értettem. Miért van az, hogy amikor egy manikűrt kifejezetten szeretek, az a fotókon nagyságrendekkel gagyibbnak tűnik, amikor pedig élőben van "please kill me" érzésem, a fotókon tökjól mutat? Ez a manikűr is sokkal jobban nézett ki élőben... :/




Hogyan készült?

Alaplakkal (Eveline 8in1) megágyaztam, majd az Essie Big Spenderrel egy (EGY!!!) réteget húztam a hüvelyk-, mutató- és kisujjamra. A középső és gyűrűsujjamon szabadkézzel festettem meg a színes sávokat, egyszerűen a lakk ecsetével. Fentről lefelé haladtam, és színenként mentem körbe az ujjaimon a magentával, az almazölddel (Rimmel, Wedge of Lime - már megint, igen :D) és végül a türkízzel (Kiko, 527).


Megvártam, amíg a lakkozás teljesen megszáradt, majd díszítőszalagot (Born Pretty Store) ragasztottam a sávok találkozásához. A manikűrt egy bő réteg Seche Vite-tel zártam.



A főszereplőről

Ahogy már fent említettem, egy elég érdekes színű lakkról van szó az Essie Big Spender személyében, ami a fényviszonyoktól függően hol lila, hol egy piros alapú lilás bogyószín, hol pedig egy mélyebb magenta. A lakk állaga éppen jó, szépen terül, nem csíkozódik, nem foltosodik, és ami a legfontosabb: egy rétegben fed!


Igaz, azért az egy rétegért meg kell dolgozni, különösen, ha szélesebb a körmünk. Mivel az ecset nagyon keskeny, időnként egy köröm lakkozása közben is újra a festékbe kell mártani - szerintem ez úgy általánosságban az Essie ecsetek legnagyobb bűne. Helló, Essie, nem tudnátok nagyobb ecsetet gyáratni? Köszi! ... Egyébként a lakk viszonylag gyorsan és fényesre szárad.

Magával a színnel szeretem-gyűlölöm kapcsolatban vagyok, a hangulatomtól függően tudok érte rajongani, máskor pedig nem tudom elviselni magamon. Ha egy "mindig szeretem" lakk lenne, tuti, hogy hamar a végére járnék, mert a minősége szuper. :) Az Ebaybül rendeltem vala, INNEN.



Remélem, tetszett a mai manikűr! :)
Van olyan lakkotok, amivel szeretem-gyűlölöm kapcsolatban vagytok, mint én ezzel a magentával? :)

Legyen csodás napotok:

ZsebBoszi

Ui.: Ne hagyjátok ki a többiek magenta manikűrjeit sem:

17 megjegyzés:

  1. De jó színes! Úgyis borult idő van, pont feldobja a hangulatot :)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Köszi! :) Egyszer a lakkos tárolómban keveredtek ezek a színek egymás mellé, akkor láttam én is, hogy jól néznek ki együtt! :D

      Törlés
  3. Tetszenek a színek így együtt, nem is gondoltam volna, hogy passzolnak egymással.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha neked is tetszik! :) Látatlanban én sem hittem volna, hogy így néznek ki együtt! ^.^

      Törlés
  4. Nagyon ötletes megoldás! Nagyon tetszenek a színek! :)

    VálaszTörlés
  5. Szuper klassz és feldobja díszítő szalag :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ^.^ Valóban, a díszítőszalag sokat dob rajta! :)

      Törlés
  6. Nagyon cuki *-* jók a színek is...

    VálaszTörlés
  7. Nagyon pöpec, szuper ezzel a két színnel. :)

    VálaszTörlés
  8. Nem is gondoltam volna, hogy ez a három szín ilyen jól mutat egymás mellett!

    VálaszTörlés