BosziTeszt ★ Rimmel Wake Me Up szempillaspirál - Az uborkaillatú spirál

, , 6 komment
Sziasztok! 

Már hetek óta bontatlanul várt kipróbálásra a Rimmel legújabb, Wake Me Up szempillaspirálja, amikor a magyar Instagram felhasználók oldalain is elkezdett fel-feltűnni ez a kis zöld csoda. Mivel a termék már magyarországi olvasóim számára is elérhető lett, így úgy éreztem itt az ideje tesztelni, és megosztani veletek a tapasztalataim!


Ha kíváncsiak vagytok, nálam hogy vált be ez a szempillaspirál, olvassatok tovább! ;)


Prológus

Igyekszem mindig előítéletek nélkül elkezdeni egy terméktesztet, ám ez a Rimmel szempillaspirálok esetében különösen nehezen megy. Tudnillik, az előző kettő Rimmel spirál, amit próbáltam (Wonderfull és Xxtreme) nem különösebben nyerték el a tetszésem. Lehet, hogy velem van a baj, és egyszerűen csak túl sokat várok egy spiráltól, de az említett két delikvens az én pilláimmal nem igazán csinált semmi látványosat. Ekkor megláttam mai tesztünk alanyát, a Wake Me Up szempillaspirált, és a csodás csomagolástól elcsöppent a nyálam... :D Ezért úgy döntöttem, kapnak a márka spiráljai egy utolsó esélyt, így a mai tesztet mintegy szakítópróbának is szántam.

A Rimmel ezzel a spirállal megemelt pillákat, dúsítást és hosszabbítást ígér, mellyel a fáradt tekintet is élénkebbnek látszik. Ráadásként a festék uborkakivonatot és extra vitaminokat tartalmaz, melyek táplálják a szempillákat. Ez mind nagyon szép és jó, de be is váltja a spirál a hozzáfűzött reményeket?


A külcsíny

Mit is mondhatnék a külsőről? Egyszerűen szemet gyönyörködtetően szép ez a fényes uborkazöld csomagolás. Nem is tudom, hogy ennek a spirálnak a megjelenése előtt valaha bármelyik márka is kihozott volna zöld csomagolású szempillaspirált! Egy szó mint száz, szerintem nagyon különleges, nagyon tetszik! Az oldalán pirossal láthatók a feliratok, amelyek narancssárgának tűnnek, ahogy a fény végig szalad az áramvonalas, zöld borításon.





A spirált kibontva, mielőtt rácsodálkozhatnánk a kefére, már megcsapja az orrunkat a festék nagyon friss, uborkás illata, ami egyáltalán nem erős vagy tolakodó, éppen kellemes. Telitalálat! Bárcsak minden szempillaspirálomnak ennyire kellemes illata lenne! :)


A spirál egy viszonylag nagy, hagyományos (nem gumis) kefét kapott, ami érdekes módon középen keskenyedik, így úgy néz ki, mint egy nagy, térbeli 8-as. A kefe éppen a megfelelő mennyiségű festéket veszi fel, viszont a végén előszeretettel hoz magával a tubusból egy kis "festékfarkincát", amit érdemes lehúzni a tubus szélén, különben könnyen összekenhetjük magunkat. 


Ami azt illeti, nekem még így is sikerült összekennem a szemöldökcsontom az első néhány használatkor. Tudom, hogy például a Maybelline-nél ennél ducibb spirálkefék is előfordulnak, de az elmúlt időszakban túlnyomóan a kiskeféjű Lash Sensationalt használtam, és azután ez az átmérő elsőre szokatlan volt. Az összekenést végül úgy tudtam megelőzni, hogy spirálozáskor a tükörbe lefelé néztem.


Bevetésen

Egy hete használom a spirált, és a tapasztalataim vegyesek. Ez elsősorban a felvitelre igaz. Többnyire szépen és csomómentesen sikerült felvinni a festéket, de előfordult olyan, hogy a pilláim végén apró festékcsomók jelentek meg. Nem tudom, hogy ez minek lehet a függvénye. 


Ha az előtte-utána képekre tekintünk, látjuk, hogy a spirálozástól kinyílt a tekintetem, de ez önmagában annak köszönhető, hogy a pilláim valamivel hangsúlyosabbá váltak, de személy szerint engem nem varázsolt el sem a spirál hosszabbító, sem a dúsító hatása. Ne értsetek félre, hiszen mint azt látjátok, ezektől eltekintve is nagyon szép az eredmény, a pilláim is szépen szétválsztotta. Talán a "my lashes but better" ("az én pilláim csak szebbek") szófordulattal tudnám leírni a hatást. A fotók itt egy réteget mutatnak, de több réteggel az eredmény némileg erősíthető. 


A spirál felvitele előtt göndörítettem a szempilláim, így azt nem tudom megítélni, hogy a spirál mennyire emeli meg a pillákat. Ám arról biztosan beszámolhatok, hogy ez a tartás nem marad meg a nap végéig, a szempillák idővel megereszkednek. Továbbá azt is megfigyeltem, hogy párás időben (ami nem egyenlő az esővel) a festék hajlamos megindulni lefelé, vagy felkenődni a szemöldökcsontra. Száraz időben viszont szépen tartja magát a nap végéig. 


Sajnos a spirál ápoló összetevőinek hatásáról nem tudok nyilatkozni, mivel 1) egy hete képezi a rutinom részét 2) lefekvés előtt a szempilláim is külön ápolom, így nehéz lenne megmondani, hogy éppen minek a hatását látom. Ha esetleg mégis látványos változást tapasztalnék, feltétlen frissítem a bejegyzést! :) Végezetül még annyit érdemes megemlíteni, hogy a festék könnyedén, maradéktalanul eltávolítható, ráadásul mindez nálam különösebb szemsmink eltávolító termék nélkül, micellás vízzel működik. Ez egy-két makacsabb spirálhoz képest úgy gondolom, mindenképpen piros pont!


Összegzés

A Rimmel Wake Me Up szempillaspirál szépen szétválasztott, finoman dúsított és hosszabbított pillákat eredményez. Ha valaki ezt a "my lashes but better" hatást keresi a hétköznapokra, azt mondom hajrá, de aki ennél többre vágyik, talán jobb, ha tovább keresgél. Még ha több rétegben fokozható is a hatás, találni olyan spirálokat a drogériákban, amelyek egy rétegben tudják ugyanezt - és ha feleannyi elég belőlük, kétszer olyan hosszú időre is elegendőek... Mindezek ellenére a friss illat, és a szépséges csomagolás mindenképpen kiemeli ezt a terméket a szempillaspirálok milliói közül, éppen ezért örömmel fogom elhasználni, de újravásárolni valószínűleg nem fogom.

Ár: £5.99-ért vásároltam akciósan a Bootsban (eredeti ára: £7.99).
Magyarországon kapható: Igen, ajánlott fogyasztói ára 2399 Ft.
ZsebBoszi Index: 3,5/5


Mit szóltok ehhez a spirálhoz? Beszerzitek? 
Vagy esetleg már megvan? Nektek mik a tapasztalataitok?

Legyen csodás napotok:

ZsebBoszi

6 megjegyzés:

  1. Ennyi pénzért nem. Bár az Avon spiráljai sem tesznek csodát, de legalább olcsóbbak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem, hogy nem! Én is kivártam, amíg nem tettek rá akciót, és meg tudtam venni a bootsos hűségpontjaimból. :D Avon spirálokat már nagyon régen használtam utoljára, nem is emlékszem, milyenek. Lehet, hogy be kéne majd újítanom egyet, majd ha legközelebb otthon járok! :)

      Törlés
  2. Az XXtremet próbáltam utoljára, és nem nem nem. Elhatároztam, hogy több Rimmel spirált nem veszek. Nekem abszolút nem váltak be...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül azzal, hogy lemondtam a Rimmel spirálokról! :D Már féltem, hogy velem van valami baj! :D

      Törlés
  3. Szép szép, de tényleg semmi extra, de mondjuk aki egy természetes végeredményt keres, annak jó lehet:) Sajnos tényleg nem remekel a spirálokkal a Rimmel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint egy rugóra jár az agyunk! :) Végülis annyira nem bánom, hogy a Rimmel nem a legerősebb spirálok terén, annál kevesebb dologra költök náluk. :):):)

      Törlés