BosziTeszt ★ L'Oréal Feline szempillaspirál - Egy tubus macskás tekintet

, , 2 komment
Sziasztok! 

Nem is én lennék, ha nem megint egy szemre való termék tesztjét hoztam volna el nektek... És történetesen ismét egy szempillaspirált veszünk górcső alá! :) Mai alanyunk a L'Oréal Volume Million Lashes Feline kiadása.


Ha készen álltok egy újabb spiráltesztre, olvassatok tovább! ;) 


Prológus 

Szóval az úgy volt, hogy az uborkás Rimmel spirálom egyedüli zöld szempillaspirálként nagyon árválkodott a gyűjteményben, ezért feltétlenül (FELTÉTLENÜL! :D) szükség volt egy kis pajtásra mellé. És hát mit ad Isten, megjelent a drogériák polcán a L'Oréal zöld csodája. :):):) Mivel bevezető ajánlatban járt a spirálhoz egy L'Oréal szemhéjtus is, nem gondolkodtam túl sokat a beruházáson. :D


A külcsíny 

Ahogy a Rimmel uborkás spiráljának, úgy ennek is nagyon jól áll a fényes zöld csomagolás. Míg a Rimmel vagány és modern dizájnt hoz, ez szempillaspirál a mély zöld árnyalattal és az arany kupakkal és felirattal inkább finoman elegáns, egészen luxus hatást kelt. A Volume Million Lashes termékcsalád többi tagjához hasonlóan ez a spirál is középen szélesedő, áramvonalas tubust kapott, ami szuperül kézre esik.



A spirálkefe gumis, kicsi, hajlított fejjel, mellyel egyszerű és maszatmentes a festék felvitele. A kefén viszonylag foghíjasan állnak a sörték, melyből már sejthető, ennek a darabnak nem a pillák szétválasztása lesz a szuperereje. 



Bevetésen 

Mielőtt belevágnék a spirál használat során tapasztalt pozitív és negatív tulajdonságainak részletezésébe, talán érdemes áttekinteni, hogy maga a márka mit ígér. Nos, a görbített kefe újdonságnak számít a többi Volume Million Lashes spirálhoz képest, mely az ígéret szerint minden szempillát könnyedén elér. Így egyformán göndöríti, dúsítja és teszi őket intenzív feketévé. Összhatásként pedig valódi macskás ("feline") tekintetet kapunk.


Az a helyzet, hogy az ígéretek nagy részét csak megerősíteni tudom: a szempillákat nem csak szépen íveli (úgy alakult, hogy szempillagöndörítő nélkül is ki "kellett" próbálnom), de ez az ívet a nap végéig meg is tartja. Emellett a pillákat valóban intenzívebbé, dúsabbá teszi. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a drogériákban ennél erőteljesebb dúsítást garantáló termékeket is találunk. 


Ahogy az talán a képeken is látszik, a szempillaspirál a dúsabb hatást a szempillák finom összetapasztásával éri el. Nekem kifejezetten tetszik a végeredmény, van benne valami amazoni vadság. Egy rétegben nem tapasztaltam a "pókláb effektust", de két rétegben már elkél egy kis szempillafésülés applikáció után.

Különösen tetszik, hogy a pillák a szemem külső sarkában extra hangsúlyt kapnak a termékkel, ami tényleg cicássá teszi a tekintetem. Emellett, a képeken talán az is észrevehető, hogy a spirál a belső szemzug apró pilláit is életre kelti. Jót ulajdonsága a kefének az is, hogy éppen a megfelelő mennyiségű festéket veszi fel, ezért a felvitel nagyon könnyű. További pozitívum, hogy a festék nem kenődik fel a szemöldökcsontomra, és egész nap gyönyörűen a helyén marad. Cserébe viszont kissé megkeményíti a pillákat - ám ez a lemosásra nincs hatással, micellás vízzel maradéktalanul eltávolítható.


Összegzés 

A L'Oréal Volume Million Lashes Feline szempillaspirállal valóban különleges, igazi vadmacskás tekintetet varázsolhatunk magunknak. Ráadásul ez a szép végeredmény tartós és maszatmentes marad a nap végéig. Öröm vele dolgozni, nagyon megszerettem.

Azért adok csak  a 4,5 csillagot, mert érzésem szerint az ígért dúsítás lehetne egy rétegben is látványosabb. Ez egy második réteggel ugyan korrigálható, de ebben az esetben jó, ha kéznél van egy szétválasztó kefe, ugyanis az eredmény könnyen válhat póklábassá. Ha a termék ára kevésbé lenne borsos, ez még teljesen elnézhető lenne, de £10-ért jó volna, ha a hatás egy rétegben is látványosabb lenne.

Ár: £9.99-ért vásároltam a Bootsban.
Magyarországon elérhető: Jó eséllyel hamarosan megjelenik a drogériák polcain! ;)
ZsebBoszi Index: 4,5/5



Mit szóltok ehhez a szempillaspirálhoz?
Remélem, Magyarországon is hamarosan megjelenik! ^.^


Legyen szuper napotok:

ZsebBoszi

Ui.: Jelenleg blogtávolban vagyok, de amint tudok, válaszolok a kommentjeitekre! ^.^

2 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik!!! :D
    A külső és az eredmény is...nagyon szépen kiemeli a szemedet...:D
    Remélem itthonra is behozzák, és még lesz belőle, amikor végre lesz pénzem - csóró sminkfüggő egyetemisták örök problémája...xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy hallottam a napokban, hogy Magyarországon is meg fog jelenni hamarosan! :) Drukkolok, hogy sikerüljön beszerezni! ^.^ Nagy szerencsém, hogy egyetemistaként még nem voltam smink- és lakkfüggő! :D

      Törlés