Kihívás ★ Manikűrvadász - 21. forduló

, , 31 komment
Halihó!

A Manikűrvadász 21. fordulójához érkeztünk, amire ismét rengeten jelentkeztünk. Így természetesen a mai napra is a szokásos izgalommal készültem. :)


Hogy mit vadásztam, azt máris mutatom! :)

Prológus

Sose találnátok ki, hogy mi történt! Ismét ugyanaz volt az áldozatom, mint aki az előző fordulóban! :D Ha ehhez hozzávesszük, hogy nekem ez az ötödik köröm, és eddig csak 3 blogon vadásztam (a Lakkjegyzeten kétszer és egyszer a Nagy Mosoly Blogon), még hihetetlenebbnek tűnik az egész. :D Hát igen, én az a vadász vagyok, aki a jó helyekre visszatér. :D:D:D Nos, így történt ez ma is, újra Megaera Mesevilágában jártam a szerencse és Bella kezének köszönhetően. :)

Még több fotó a manikűrről: ITT.
Egy helyes, csíkos maninkűrt néztem ki magamnak, amit Megaera a Mani-acs szülinapi fordulójára készített. Mielőtt a szöveget elolvastam, azt hittem, hogy a manikűrt egy finom torta inspirálta, de miután a szövegen is átrágtam magam, rájöttem, hogy ezt csak én magyaráztam bele. :D Titeket mire emlékeztet?


A manikűr

Ha az eredeti manikűr torta volt, akkor szerintem az enyém cukorka. :) Szinte semmit nem változtattam az eredeti ötleten, azt leszámítva, hogy míg az eredetiben fehér alapra kerültek a celluxcsíkok, majd az ombre, én ezt éppen fordítva oldottam meg.




Hogyan készült?

Az előző két mondatból azért már elég jól ki lehet találni, de azért a rend kedvéért ma sem marad el a részletes leírás. :) Minden körmömön alaplakkal indítottam (Eveline 8 in 1), majd a gyűrűs- és a középső ujjamra egy réteg került a rózsaszín lakkból (Moyra Tatienne) a többi körmömre pedig egy réteg a mályva lakkból (Moyra Hélene). A mályva színű körmeim ezután fedőlakkot kaptak (China Glaze Everglaze Active Top Coat), és meg is köszöntem nekik a részvételt. :D 


A díszítéshez előkészített körmeimre is került fedőlakk, amire száradás után felszivacsoztam a két említett színből álló átmenetet. Ezután közvetlenül újabb réteg fedőlakk következett, ami segített, hogy még szebb legyen a színek egybemosódása. Amikor megszáradt, 7-8 párhuzamos csíkot ragasztottam fel díszítőszalagból, aztán a fehér lakkal (Avon Icberg White) átmentem az egészen. A szalagokat a lehető leggyorsabban lehúztam, hogy tiszta legyen a végeredmény - sajnos nem lett 100%-os a "remekmű", de azért nekem még így is tetszett. :) A fehér festéknek hagytam egy kis száradási időt, majd a teljes díszítést egy utolsó réteg fedőlakkal fixáltam.



Remélem, elnyeri a tetszéseteket a mai manikűr! ^.^
Ti szeretitek a csíkos körmöket? :)

Legyen nagyon szép napotok:

ZsebBoszi

Ui.: A többiek portyázását se hagyjátok ki!


31 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a színvilága és a minta is, jó manikűrt választottál Szilvinél :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Bizony, szuper volt a kiindulási alapom! ^.^

      Törlés
  2. Valóban nagyon szép, kellemes színeket választottál! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Azt a mályvaszínű lakkot már egy ideje fel akartam kenni - hát most eljött az ő ideje is! :)

      Törlés
  3. Az a mályva színű lakk meseszép :) És imádom a manikűröd, nagyon szép lett! :)

    Niki (Lakkjegyzet)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nagyon örülök, hogy tetszik! Ez a mályva szín tényleg nagyon szép - kár hogy nem passzol az őszi cuccaimhoz... De lesz még tavasz, és akkor aztán...! :D

      Törlés
  4. Nagyon tetszik, jó a színkombináció :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, a színkombinációhoz az eredeti manikűr adta az inspirációt. ^.^

      Törlés
  5. Csudajó lett! :D Nem tudom, eddig említettem-e, vagy csak szerettem volna, hogy nagyon tetszik ez az új blogruha is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!!! Még nem említetted, hogy tetszik a blog új kinézete, és ami azt illeti, te vagy az első, aki méltatja, így ez most különösen nagyon jól esik! ^.^

      Törlés
  6. Ihimáhádom! Tényleg igazi cukorka hangulatú lett. Nagyon szép lett, imádom a színeket is! *.*

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik, tényleg egy kicsit cukorkás,de szupi. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi neked is! ^.^ Valami keménycukorka volt régen, ami fehér csíkos volt. Szerintem engem arra emlékeztet. :)

      Törlés
  8. Szuper szép, és az ember nem is gondolná, de azért szerintem elég melós egy ilyet elkészíteni! Nagyon ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  9. Csodás lett! Ez a mályvás lakk valami mesés!

    VálaszTörlés
  10. De örülök, hogy ezt a manikűrt választottad tőlem, én nagyon szerettem :) Fordítva is működött a lakkozás, a tiéd talán kevesebb macerával is járt, ééés irtó jól néz ki ^^ Remélem nem untad még nagyon a nálam való nézelődést :D

    VálaszTörlés