Kihívás ★ Summer Nail Art Challenge - Summer Fruits

, , 16 komment
Helló megint! :D

A blog történetében először jelentkezem két poszttal ugyanazon a napon. De mit tehet az ember lánya, ha annyi sok szuper kihívás fut egyszerre? :) Ez a mostani Angel Summer Nail Art Challenge-e, aminek a heti, nyári gyümölcsös fordulójára úgy éreztem, nekem is be kell pofátlankodnom. :):):)


Ismét egy gyümölcsös manikűr? Vagy mégsem? :D Olvassatok tovább, és kiderül! ;)


Prológus

Szóval ennek a manikűrnek a sztorija az, hogy az elmúlt időben rengeteget legyeskedtem a Barry M állvány körül a drogériákban, és agyilag egyszerűen nem tudtam lekattanni két lakkról, a Pomegranate-ról (gránátalma) és a Papayáról. Aztán amikor láttam Angel kihívását, és a mai gyümölcsös fordulót, azonnal megszületett a Nagy Terv! :D A kihívás 1) ürügyet szolgáltat az áhított lakkok megvásárlására *.*, 2) közelebb visz a blogon publikált manikűrök minimális számához (30 db) a Manikűrvadászban! :D

A képek forrása: ITT és ITT, lakkok: superdrug.com


A manikűr

Szóval a mai manikűr csakis és kizárólag a lakkok nevétől gyümölcsös. :D Egyébként ha azt kérdezitek magatokban, hogy "Ez a hülye nem tud lekattani a díszítőszalagról?" a válaszom az, hogy ígérem, próbálok, de ezt a lakkozást még muszáj volt megcsinálni, mert beégette magát a fantáziáma. :D:D:D És ha azt gondoljátok, így zsinórban a harmadik háromszöges manikűr után (a kivis és a mai királykék után) hogy tuti illumináti tag vagyok - hát nem. :D:D:D




Hogyan készült?

Alaplakkoztam (Eveline 8in1), aztán a teljes körmömre felvittem a Papayát két rétegben, és megvártam, amíg megszárad. Ezután a díszítés lépéseit körmönként készítettem el:
  1. Díszítő szalagot ragasztottam vízszintesen a körmöm közepére.
  2. A körmöm szabadszéle felöli részt kitöltöttem a Pomegranate-tal, majd azonnal lehúztam a szalagot.
  3. Felvittem egy réteg fedőlakkot (Everglaze Active Top Coat).

Ezután következtek a fekete háromszögek:
  1. Két csík díszítő szalagot ragasztottam fel a háromszögek szárai mentén.
  2. Kitöltöttem a csíkok közé eső területet fekete lakkal (Barry M, Black), majd azonnal le is húztam a csíkokat.
  3. Újabb réteg fedőlakk kövtkezett, és tádááá, kész is lett! :):):)

Mivel a mai főszereplők a lakktár friss darabjai, nincs még sok tapasztalatom velük kapcsolatban, de azt megfigyeltem, hogy a Papaya felkenéskor nagyon szép fényesre száradt! :) Egyébként két réteg kellett belőle a teljes fedéshez. A Pomegranate bogyós piros színe pedig nagyon-nagyon tetszik! Alig várom, hogy csak úgy magában is viseljem! :)


Kóstoltatok már papaját vagy gránátalmát?   

Legyen csodás napotok:

ZsebBoszi


Ui.: Ha még több gyümölcsre vágytok, nézzetek be a többiekhez is:

16 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik! Szépségesek a színek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Enek nagyon örülök! A színeket én is nagyon szeretem - ezt a manikűrt meg is tartottam fotózás után! :)

      Törlés
  2. Wooow *-* imádni való mani lett. És azok a színek :$ ne sajdítsd a szívem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :3 Ez a mani kivételesen szerelem lett nálam, úgyhogy sétáltatom majd egy kicsit mielőtt lemosom. :) Bocsánat a szívsajdításért!!! ;)

      Törlés
  3. Szépek a gyümölcsös színek, viszont a minta miatt nem egy nyári gyümölcsös tál jut róla eszembe, hanem egy drámai vamp karmai! Ami nem baj, mert nagyon klassz, de nem ehhez a témához való..illetve nekem ez a véleményem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a manikűr! Sajnálom, ha nem érzed témába vágónak a díszítést, pedig igyekeztem többször, elég egyértelműen utalni arra a bejegyzés szövegében, hogy ebben a manikűrben az a csavar (vagy tréfa), hogy nem közvetlenül nyári gyümölcsök, hanem azoknak a nevét viselő körömlakkok inspiráltak. :)

      Törlés
  4. Örülök a szalagozásmániádnak, mert én csak most kezdtem és nekem minden új :) Jó lett a mani, szépek a színek :) Még nem ettem egyik gyümölcsöt sem, de gránátalmát már hímeztem, rábaközi minta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A díszítőszalag felhasználási lehetőségeinek száma szerintem tart a végtelenhez, és mivel tele vagyok ötletekkel, mostanában mindig ennél kötök ki. Viszont azt nem szeretném, hogy valaki emiatt ráunjon a blogomra. :D Mellesleg nem árt, ha más technikákat is próbálgatok, hogy minél jobban kiszélesítsem a körömdíszítős repertoárom, és tornáztassam kicsit a kreativitásom. ;) Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz több díszítőszalagos manikűr!!! ^.^
      Még sosem láttam hímzett gránátalmát, biztos nagyon szép lehet! :)

      Törlés
  5. Nagyon tetszik a manikűröd. Nekem pont az tetszik, hogy nem gyümölcsös, csak a színek köszönnek vissza. :) Nagyon ötlet és kivitelezés is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszett a téma szokatlan megoldása! :D

      Törlés
  6. Szerintem ötletes,hogy gyümölcs nevű lakkokat használtál. Nekem tetszik a manikűr,ha nem is gyümik vannak rajta.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ^.^ Ha a játékmester is úgy gondolja, hogy belefér egy ilyen fricska a játékba, akkor megnyugodtam! :):):)

      Törlés
  7. Nagyon jó lett! Szeretem ezeket a színeket így együtt, a díszítőszalagos manikkal sincs semmi gondom. Sőt, csodálom a türelmedet és az ügyességedet. Nekem sosem sikerül szépen, így már évek óta letettem, hogy ezzel próbálkozzak, inkább vékony ecsettel festem meg a vonalakat, azzal jobban tudok dolgozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy! :) Ezek szerint pont ellentétesen vagyunk bedrótozva, mive én meg pont a szabadkezi festegetésben vagyok nagyon kis béna. :D

      Törlés