Kihívás ★ Őszi kihívás: Kedvenc őszi szín

, , 12 komment
Sziasztok!

Mostanában nagyon rákattantam a havi kihívásokra, viszont ebben a hónapban a témák majdhogynem egyöntetűen a halloweenre fókuszálnak. Semmi bajom nincsen a halloweennel, de engem annyira nem hoz lázba a dolog, hogy egy hónapon keresztül csak erre a tematikára lakkozzak... Éppen ezért nagy örömmel fedeztem fel Noémi októberi - kora novemberi kihívásást, melyben a tematika igazán az ősz szépségeire helyezi a hangsúlyt. A mai forduló témája a kedvenc őszi szín volt.


Ha kíváncsiak vagytok, nekem melyik a kedvenc őszi színem, olvassatok tovább! :)


Prológus

Igen, az észrevétel jogos: nálam Noémi kihívásának első fordulója kimaradt, melynek a témája az őszi falevelek voltak. Aki követ Instagramon, annak már feltűnhetett, hogy ezt a tematikát már a kihívás meghirdetése előtt igen alaposan körbejártam. Talán kicsit el is teltem a sok faleveles manikűrtől, és ezért nem futotta már még egyre múlt hétfőre. Ám tervezem, hogy az elmaradt fordulót pótolom, és hozok egy teljes összeállítást a faleveles manikűrjeimből! ;) 

Ami a mai fordulót illeti, az én kedvenc őszi színem a mély "bogyószín", azaz a sötét lilás piros. Ez a szín olyannyira a szívem csücske, hogy előfordult már olyan, hogy a gyűjteményemben három különböző márkától szerepelt pontosan ugyanaz az árnyalatú körömlakk... :D A világosabb árnyalatokat is szeretem, úgyhogy tavasszal és nyáron sem kell nélkülöznöm ezt az imádnivaló színt. :)


A manikűr

Már nagyon régen próbálkoztam dry marble-lel, így a mai manikűr fő díszítéséhez ezt a technikát választottam. :) Hogy lássátok, mennyire szeretem ezt a színt, a krém változat mellé becsempésztem annak egy csillámos, holografikus verzióját is. :)




Hogyan készült?

Először is a szilikon nail art alátétemen elkészítettem a dry marble mintát. Ehhez persze nyugodtan lehet használni egy genoterm tasakot ("bugyit") vagy bármilyen műanyag tasakot, a lényeg, hogy a felület, amelyen elkészítjük, kellően sima legyen. A merészebbek természetesen azonnal készíthetik a körmükön is! :) A mintához először egy krémes bogyós lakkal festettem fel egy vastag alapot, amibe azonnal belecsöppentgettem random módon a nude lakkból. Ezután minden nude lakkpötty közepébe csöppentettem egy kis rózsaarany lakkot is (ami eltűnt a következő művelet után), majd a legvékonyabb pöttyözőmmel összekötöttem a lakkcseppeket (valahogy ÍGY).


Az elkészült dry marble mintát félre tettem száradni, és addig is elkészítettem a manikűr többi részét. Először is, mint mindig, megágyaztam egy kis alaplakkal, majd a középső ujjam kivételével minden körmömre felvittem a krém bogyós lakkot. A középső ujjam körmére a holografikus, csillámos lakkból került. Miután teljesen megszáradt a dry marble minta, felhúztam a szilikon alátétről, és mint egy matricát a gyűrűsujjam körmére simítottam. A felesleget ollóval vágtam le, és végül egy kiadós réteg fedőlakkal rögzítettem. Persze a többi körmöm sem maradhatott fény nélkül, így ők is megkapták a kötelező adag fedőlakkjukat. A felhasznált lakkok listáját a bejegyzés legvégén találjátok meg!



Remélem, tetszik a mai manikűr! ^.^
Nektek mi a kedvenc őszi színetek körömlakkban?

Legyen csodás napotok:

Andi

Ui.: Ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit sem! :)

Felhasznált termékek: Barry M Super Mani (alaplakk), Kiko 243 (krém bogyószín), Picture Polish Cabaret (holo bogyószín), Barry M Coconut Infusion Sunkissed (nude), Galeries Lafayette Achille (rózsaarany), HK Girl Top Coat (fedőlakk).

12 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! Szépek ezek a színek együtt.
    Őszi lakk, hm, van egy duokróm Moyrám a Peach kollekcióból, az tetszik, de igazából most a királykék a kedvencem, nem tudom, az mennyire őszi. A zöld sem rossz ilyenkor. Nekem van tökös mintám, majd egyszer felnyomdázom, de ennyi, most már a leveles lemezemet is félre kellene tenni jöhetnek a pulcsis minták :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszi! :) Szerintem a királykék simán elmegy őszi színnek! :) Igen, ahogy írtam, én is kezdek megcsömörleni a sok faleveles manikűrtől, ideje más őszi témákat is feldolgoznom! :D Egyébként nekem is pont pulcsi mintákon kezdett el járni az eszem!

      Törlés
  2. Nagyon szép lett, ez dry marble-s minta nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Ezzel a dry marble mintával az az egyetlen baj (vagy talán éppen ez a különlegessége), hogy megismételhetetlen. Nem hiszem, hogy képes lennék pontosan ugyanezt a mintát reprodukálni! :D:D:D

      Törlés
  3. Csúcsszuper lett a dry marble, az alapszín meg gyönyörű :) Én is valami hasonló színű lakkot rendeltem most (Már várom, hogy megérkezzen) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszi! Azért nem az első próbálkozásra jött össze ez a dry marble minta. :D Remélem, hogy a kommented óta szerencsésen megérkezett a lakkod, és te is elmerülhetsz a bogyószín szépségében! :)

      Törlés
  4. Nagyon szép lett, igazi, őszies színek! (-:

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett ez a manid, a bogyós színek a kedvenceim közé tartoznak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszi! :) A bogyószín árnyalataiból nem lehet elég a lakkgyűjteményben! :)

      Törlés
  6. Uramisten milyen gyönyörű ez a manikűr! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy ennyire elnyerte a tetszésed! :):):)

      Törlés