Kihívás ★ A tél színei - világos lila

, , 6 komment
Sziasztok!

Nagy nap ez a mai! :) Ma elétek tárom első nail artomat, melyet Timi A tél színei nevű kihívására készítettem. A hét színe a világos lila volt, melynek tökéletesen megfelel gyűjteményem becses darabja, az Essie Warm and Toasty Turtleneck.


Ha kíváncsiak vagytok, hogyan dobtam fel ezt a lakkot, tartsatok velem! :)


Prológus

Nem vagyok egy nagy nail art pró (még :D), de amikor megláttam Timi blogján ezt a pompás challange-et, a világos lila manikűr a Warm and Toasty Turtleneckkel a sminktárban kihagyhatatlan ziccernek tűnt. :)


A lakk nevén egyébként legalább egy hétig lamentáltam magamban: "Miért hívnak egy levendula lakkot Meleg, ropogós teknősnyaknak?!" Aztán épp egy webshopot nézegettem, amikor feltűnt a turtleneck szó, ami bizony garbókat jelölt! Miután a toasty egyéb jelentéseit is felkutattam, végül összeállt a kép: "Puha, meleg garbó". Azért ez már csak közelebb áll ehhez a lakkhoz, nem? :D


A manikűr

Kéretik nem szőrös szívvel viszonyulni a műhöz, első alkotásom a műfajban. ;)


Puha, meleg garbóban :)

Hogyan készült?

Először (of korsz) felvittem egy réteg alaplakkot, ami ezesetben a Sally Hansen Hard as Nails volt. Ezután következett két réteg a teknősnyakból. :D Majd jött a mutatvány - (a glitter gradientből magyarítva) a glitterátmenet! Az ezüst glitteres lakot (Essie Set in Stones) először felvittem a körmöm felső 3/4-éig. Igyekeztem, hogy az ecsetre minél kevesebb glitter kerüljön - persze ez nem mindig jött össze... Aztán vártam, hogy kicsit megszáradjon, és ugyanezt elismételtem, de ezúttal már csak a körmöm feléig mentem. Végül, miután ez is megszáradt kicsit, az ecset végére próbáltam egy nagy adag glittert felvenni, és a körmöm aljához felnyomkodni. Befejezésképpen a manikűrt Seche Vite fedőlakkal konzerváltam az örökké valóság számára (kár, hogy lemostam a fotózás után :D).



A feltűnés sorrendjében

A főszereplőről

A Warm and Toasty Turtleneckre egy TK Maxx-ben (egy mindent árusító outletben) tettem szert két másik társával együtt. A trió együtt £9.90 volt. A lakkokcska, mint kiderült, a 2013-as őszi kollekcióban jelent meg, de szerintem simán elmegy a szürke januári-februári téli napokra is (talán nem véletlen, hogy a Tél színei kihívás egyik szereplője a világos lila lett!). A lakk két rétegben tökéletesen fed, és alap- és fedőlakkal 5 napig vidáman elvan a körmeimen mindenféle kopás nélkül. Ha valakinek esetleg megtetszett, mivel elég régi kiadásról van szó, az Ebay-en érdemes utánanézni.


Nektek mik a kedvenc körömlakk színeitek az évnek ebben a szakaszában?
Köszönet Timinek a lehetőségért! :)

Legyen nagyon szép napotok:

ZsebBoszi

Ui.: Ne felejtsétek el megnézni a többiek pályaműveit sem:

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett! Ez a lakk gyönyörű! Nem is értem miért mostad le olyan gyorsan?! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :):):)
      Azért mostam le olyan gyorsan, mert egy körömerősítő kúrát tartok = körömlakk cölibátus két hétig... :( De a kihívás nagyon tetszett, és gondoltam 2 órányi lakk még nem árthat. :D

      Törlés
  2. Nagyon szép lett. :) Szeretem az ilyen stílusú manikűröket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Igen, ez az egyszerű, de nagyszerű kategória.

      Törlés