Kihívás ★ Körmös technikák - 1. Celluxos

, , 22 komment
Sziasztok! 

Mivel az elmúlt időszakban elmaradoztak a manikűrök a blogról, épp ideje volt belevágnom egy új kihívássorozatba - és ha az ember lánya ilyesmire adja a fejét, a legjobb hely, ahol efféle heti lakkozós projektre bukkanhat, természetesen Timi blogja! :) Timi ezúttal egy körmös technikákat próbálgató kihívásra invitálta a vállalkozó kedvűeket, amiben én nagy örömmel veszek részt! :)


Fogadjátok sok szeretettel a kihívás első manikűrjét, mely celluxszal (esetemben díszítő szalaggal) készült! ^.^


Prológus

Miután véget ért A nyár színei kihívás Timinél, azon gondolkodtam, mivel is szórakoztathatnám magam heti rendszerességgel. Arra a gondolatra jutottam, hogy mi lenne, ha végigpróbálnék egy rakás körmös technikát - a dry brush és a needle marble különösen csiklandozza már egy ideje a fantáziámat! Ekkor láttam, hogy a Lakk-kuckóban újabb kihívás készülődik, és mintha csak kiolvasta volna Timi a fejemből, pont a körömdíszítő technikákra épül! :D (Ne mondjátok el senkinek, de igazából én irányítottam őt telepatikus úton. :D:D:D). Szóval hatalmas örömmel vágok bele ebbe a kihívásba! Lássuk is, mit hoztam mára! ^.^


A manikűr

A mai manikűrt két dolog ihlette. Az egyik az volt, hogy már nagyon szerettem volna készíteni egy manikűrt a mai poszt főszereplő lakkjával (Golden Rose, Holiday 88), mivel Katytól kaptam, és szerettem volna megmutatni neki, hogy néz ki rajtam (nagyon köszi, Katy!!! :)). A másik pedig az alábbi manikűr volt, amit a sensationails4u Insatgramján láttam:

Forrás: senationails4u

Az én verzióm ugyan nem ennyire színpompás, de úgy gondoltam, a minta érdekesen mutatna egyszerűen ezzel a kék homoklakkal is. A gyűrűsujjam feketén hagytam, ezzel adva egy kis extra kontrasztot a manikűrnek.




Hogyan készült?

Sose találnátok ki. Díszítő szalaggal. :D Alaplakkozás után (Eveline 8in1) egy réteg fekete lakkot kentem fel (Barry M, Black), melyet egy réteg gyorsszárító fedőlakk követett (China Glaze, Everglaze Active Top Coat). Ez utóbbi azért jó, mert így tuti, hogy a díszítőszalag nem fogja felszedni az alapszínt.


Ezután az eredeti manikűrt követve felragasztottam a díszítő szalag csíkokat (Born Pretty Store), majd a sensationails4u által készített videó alapján kitöltöttem a fedetlen részeket a kék lakkal, és lehúztam a szalagokat. Végül a gyűrűsujjamra egy pontozó segítségével raktam egy kék pöttyöt. Mivel ez a Golden Rose lakk mattra és érdesre szárad (egyébként mindezt nagyon gyorsan teszi), a manikűr nem kapott külön fedőlakkot, hogy megőrizzem ezt a különleges textúrát. :)



Remélem tetszik a manikűr! ^.^
Ti szeretitek a homoklakkokat? :)

Legyen csodás napotok:

ZsebBoszi

Ui.: Ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit sem, és ha ti is szeretnétek részt venni a kihívásban, nézzetek be Timihez!



22 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett!! Én nem mertem díszítő szalagot használni, mivel nem cellux...... No mindegy :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! ^.^ Nem mertél? Meg is értem, most én is rettegek, hogy utolér Timi haragja. :D:D:D ;) Amúgy a példavideóban a felhívásban is díszítő szalag volt. :D

      Törlés
  2. Nagyon tetszik! Gyönyörű ez a GR lakk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és örülök, hogy tetszik a lakk, tényleg szép ez a kék árnyalat! :)

      Törlés
  3. Jujj, de kis csini! :) Tetszenek a színei nagyon! :)

    VálaszTörlés
  4. Ritkán szalagozok, mert türelemjáték és időigényes. A tiéd nagyon jó lett, tetszik ez a minta! Homoklakkok már fogynak nálam, lecsengett ez a finish, főleg a macerás lemosás miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azt hiszem erről már beszélgettünk korábbi bejegyzéseim alatt. :) Nem is tudom, szerintem én már annyit szórakoztam a díszítő szalaggal, hogy már egyszerűen kézre esik a dolog, sőt kifejezetten kedvelem ezt a technikát. :D Nagyon örülök, hogy tetszik a manikűr! ^.^ Homoklakk nálam csak ez az egy darab van, magamtól eddig még nem éreztem a késztetést, hogy feléjük nyúljak, mert taszított az érdesség. De így hogy ez hozzám került, be kell látnom, hogy elég látványos manikűröket lehet belőle kihozni. :)

      Törlés
  5. Nagyon gyönyörű lett,a kitartásod pedig bámulatos. Nekem tuti nem lett volna hozzá türelmem. :D Nagyon tetszik ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszi, aranyos vagy, bár én inkább makacsnak mondanám magam. Ha egyszer valamit kitalálok, annak úgy kell lennie. :D

      Törlés
  6. Nagyon tetszik, ahogyan megcsináltad, és az a kék lakk valami mesés! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, örülök, hogy neked is tetszik! :3

      Törlés
  7. Válaszok
    1. Azért az túlzás, hogy tökéletes. :) De nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! ^.^

      Törlés
  8. Nagyon szép mindkettő. Talán a tiéd picivel még jobban is tetszik. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszi!!! Egyébként szerintem stílusában eléggé eltérő a két manikűr, így itt már tényleg csak ízlés kérdése, hogy kinek melyik tetszik jobban. ;)

      Törlés
  9. Nagyon csini lett. :) Szép ez a kék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, valóban szép árnyalat! ^.^

      Törlés
  10. Nagyon tetszik a te verziód is, az esős novemberi napokhoz tudnám leginkább társítani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút! Szerintem is nagyon őszi ez a kék szín! :)

      Törlés