Boszi alkot ★ Ünnepi manikűrök - Összefoglaló

, , 4 komment
Halihó - ismét! :)

Úgy éreztem, hogy az elmúlt két hónapban felsorakoztatott ünnepi manikűrök megérnek egy külön összefoglaló posztot. Azért is gondoltam hasznosnak, mert hátha jövőre valaki ünnepi körmökhöz keres ötletet, és így itt egyben megtalálja őket. :)


Kíváncsiak vagytok két hónap termésére? :)

Prológus

Szeretek ódákat zengeni arról, hogy mennyire szeretem a körömlakkos kihívásokat, és azt, ahogy tornáztatja a kreativitásomat, és nem mellesleg az alkotás folyamata teljes mértékben kikapcsol. Ám be kell vallanom, két kihívást párhuzamosan vinni, NAGYON fárasztó. Olyannyira, hogy ebben a hónapban alig jutott másnak hely (és idő) a blogon. Januártól már nagyobb változatosságot ígérhetek, elárulom, hogy a palettatesztek is újra visszatérnek majd! :) Node, mielőtt az új (nemcsak körmös) kihívásokra koncentrálnánk, nézzük, mit alkottam "ünnepi manikűr" címszó alatt mostanság! :)


Karácsonyi kihívás

Timi kihívásában 5 fordulón keresztül készítettük hétről-hétre a manikűröket a különböző karácsonyi témák szerint. Az alábbiakban a képekre kattintva megtekinthetitek az eredeti bejegyzéseket! :)


Első fordulóban a havazás volt a téma, mely életre keltéséhez többféle technikát is bevetettem egyidejűleg.


A következő téma a karácsonyi színek voltak, amihez én skót kockás körmöket pingáltam. Életem egyik legtöbbet dicsért manikűrje volt. :)


A harmadik héten a karácsonyi édességek voltak terítéken, mely kapcsán többen is a candy cane-re gondoltunk. :)


A karácsonyi díszek sem maradtak ki a témák sorából, melyhez én egy izgis, nyomdás megoldást választottam.


Végül december 24-én a Télapó és segítői is megérkeztek - esetemben a segítők csak egyes számban. :D



December színei

A kihívás háziasszonya, Bella az 5 legjellegzetesebb karácsonyi színt és egy kis csillogást válogatott össze, mely minden résztvevő számára széles mozgásteret hagyott a megvalósításhoz. :)


Ezüst körmökkel indítottunk, melyek nálam díszítőszalagos díszítést kaptak.


A következő forduló színe a piros volt. Itt a negative space technikával kísérleteztem.


A harmadik körben fehér manikűrök készültek. Ebben a fordulóban az eddig számomra ismeretlen, water fall technikát próbáltam ki.


A zöld fordulóban új lakkszerelmet üdvözöltem az A-England St. George személyében. A díszítéshez ezúttal pöttyözőt választottam.


Az ötödik körben, ahol a színünk az arany volt, különböző mintákkal és színekkel játszottam.


Végezetül csillogó manikűrökkel búcsúztunk a kihívástól és az óévtől. A számtalan kihívás fáradalmai itt már csak egy egyszerű, nyomdázott manikűrre hagytak energiát. :D



+1 manikűr

A sorból nem maradhat ki a Manikűrvadász karácsonyi fordulójára készült manikűr sem, mely a kommentek hihetetlen számából ítélve többetek tetszését is elnyerte. :) Ennél a lakkozásnál is a díszítő szalag volt a segítségemre.



Nagyon-nagyon köszönöm a kihívóknak, Timinek és Bellának a lehetőséget! :)
Nektek melyik manikűr volt a kedvencetek a fentiek közül?

További szép napot kívánok:

ZsebBoszi 

4 megjegyzés:

  1. Egytől egyig mind gyönyörűek, választani sem lehet. :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira csodás manikűrök születtek! Nekem az arany, illetve a Manikűrvadászos manikűrjeid voltak ebben a hónapban a kedvenceim! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!!! A Manikűrvadászos az egyik kedvencem volt, nagyon nehéz szívvel mostam le! :)

      Törlés